Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának edzője a Csepel elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Hétvégén Csepelre látogattunk az idei második felkészülési mérkőzésünkre. Gyönyörű januári napsütés és ideális játéktér fogadott bennünket.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

PATAKI LÁSZLÓ

Felkészülési mérkőzés

Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának edzője a Csepel elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Hétvégén Csepelre látogattunk az idei második felkészülési mérkőzésünkre. Gyönyörű januári napsütés és ideális játéktér fogadott bennünket.

Hasonlóan, mint az első felkészülési mérkőzésen a Monor csapata ellen, nagyon nagy kedvvel kezdtük a mérkőzést. A kezdeti óvatos puhatolózás után élvezetes és gólgazdag mérkőzést játszottak egymással a csapatok. Visszakaptam, amit vártam és kértem a játékosoktól, masszív védekezés, labdajáratás, labda nélküli mozgások, bátor játék. Meg is lett a fegyelmezett játéknak az eredménye az első félidőben, öt góllal terheltük meg az ellenfél kapuját, míg mi megint nem kaptunk gólt. A második játékrészben még kettővel növeltük az előnyünket, de itt már látszódott az érthető fáradság, pontatlanság és a cserék hatása.

Összességében elégedett voltam a látottakkal, hiszen még a felkészülés elején tartunk, van mit javítani, csiszolni a játékon. Megyünk tovább, készülünk a tervezettek szerint, amiben a héten vár ránk két felkészülési mérkőzés és egy Futsal összecsapás is.

Hajrá Dabas!”

Esemény: Felkészülési mérkőzés

Csepel – FC Dabas U15 (0:7)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK