Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a hétvégi Monor SE elleni U12-es felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A mai napon a Monor SE U12-es csapatát fogadtuk, ezért a keret a 2009-es korosztályból állt. Nagyon jó és hasznos mérkőzést játszottunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Felkészülési mérkőzés

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a hétvégi Monor SE elleni U12-es felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” A mai napon a Monor SE U12-es csapatát fogadtuk, ezért a keret a 2009-es korosztályból állt. Nagyon jó és hasznos mérkőzést játszottunk.

A Monor csapata a térfelünkön kezdte meg a védekezését, ami nekünk nagy problémát okozott. Sajnos pontatlanul, körülményesen játszottunk, védekezésbe fegyelmezetlenül és nagyon messze fogtuk ellenfeleink játékosait. Hozzá kell tennem, hogy voltak jó megoldásaink is mérkőzés folyamán.

A gyerekeket nem is marasztalnám el, mert ez volt az első olyan, amikor csak az U12 korosztály játszott és nem voltak mellettük azok a játékosok, akik már tudják a játékunkat.

Úgy gondolom, jó úton járunk, mert a 2008-as korosztály is így kezdte…

Dolgozunk tovább, mert az alázat és az akarat megvan a srácokban, hogy jobbak legyenek!

Hajrá Dabas!”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.01.30. (Szombat)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U12 – Monor SE (0:5)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK