Gól nélküli döntetlen a szerdai felkészülési meccsen. Azt a Dunaharasztit fogadtuk szerdán a Dabas Wellis Sportparkban, akik a télen komoly erősítésen mentek át. A jelenleg Pest megyei első osztályban vitézkedő csapat bőven NB III-as színvonalú kerettel rendelkezik, így tudtuk, hogy nem szamíthatunk könnyű mérkőzésre.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - DMTK (0:0)

Gól nélküli döntetlen a szerdai felkészülési meccsen

Azt a Dunaharasztit fogadtuk szerdán a Dabas Wellis Sportparkban, akik a télen komoly erősítésen mentek át. A jelenleg Pest megyei első osztályban vitézkedő csapat bőven NB III-as színvonalú kerettel rendelkezik, így tudtuk, hogy nem szamíthatunk könnyű mérkőzésre.

Ennek tükrében az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de a kapusok rendre hárítani tudtak. A második játékrészben sorcsere következett csapatunknál, aminek köszönhetően át tudtuk venni az irányítást. Számtalan ígéretes gólhelyzetet alakítottunk, ki sőt mi több, még büntetőhöz is jutottunk, de a mai nap egyszerűen nem akart összejönni a találat, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Folytatás hétvégén idegenben, ahol a nyugati csoport 9. helyén tanyázó, Bozsik Péter által irányított Komárom VSE csapatával mérkőzünk meg.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.01.27. (szerda, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – DMTK 0:0 (0:0)
Gól:

1. félidő: Kersák, Kucsván Milán, Sziklási, Kovalik, Lévai, Kucsván Martin, Sándli, Biró, Kovács, Czili, Takács

2. félidő: Tóth, Dudás, Forgács, Márton, Marsa, Ágoston, Kiss, Fritz, Erdős, Horváth, Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK