Döntetlen az első felkészülési mérkőzésen. Bő egy hét felkészülés után csapatunk lejátszotta első edzőmérkőzését a Csongrád megyei bajnokságot magasan vezető Makó FC ellen. A találkozó első félidejében zömében a vendégek tudtak veszélyeztetni, amelynek következtében két gyors góllal 0:2-es előnyhöz is jutottak a szünetre

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas – Makó FC (2:2)

Döntetlen az első felkészülési mérkőzésen

Bő egy hét felkészülés után csapatunk lejátszotta első edzőmérkőzését a Csongrád megyei bajnokságot magasan vezető Makó FC ellen.

A találkozó első félidejében zömében a vendégek tudtak veszélyeztetni, amelynek következtében két gyors góllal 0:2-es előnyhöz is jutottak a szünetre. A második félidőben azonban mi tudtunk dominálni és Vladul Stefan két gólja révén egalizálni tudtunk, így összeségében igazságos döntetlen született, bár ezeken a mérkőzéseken nem az eredmény a legfontosabb.

 

A srácok a heti kemény munka után félidőnyi meccsterhelést kaptak, ami remekül szolgálta a felkészülésünket és külön öröm, hogy nincs sérült játékosunk, így teljes erőbedobással tudunk készülni a tavaszi szezonra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.01.23. (szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Makó FC 2:2 (0:2)
Gól: Vladul S (2)

1. félidő: Tóth, Kucsván Milán, Dudás, Kovalik, Földes, Kucsván Martin, Kovács, Horváth, Sándli, Biró, Takács (Czili)

2. félidő: Kersák, Kiss, Sziklási, Forgács, Márton, Marsa, Ágoston, Erdős, Fritz, Czili (Busa), Vladul

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK