Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a vasárnapi DMTK elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap a Dunaharaszti MTK csapatát fogadtuk a 2021-es felkészülési időszak első edzőmeccsén.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Felkészülési mérkőzés

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a vasárnapi DMTK elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap a Dunaharaszti MTK csapatát fogadtuk a 2021-es felkészülési időszak első edzőmeccsén. 3×25 perces félidőket játszottunk.

Az első harmadban azok kezdtek, akik a tegnapi napon nem játszottak. Beragadtunk az első percekben, mintha a pályán se lettünk volna. A 12. perc után cseréltünk, igaz a pontatlanság még megmaradt, de legalább már egységesen próbáltuk játszani a saját játékunkat.

A második és harmadik harmadban már tetszetősen, nagy akarattal játszottunk.

Ez meg is mutatkozott eredményben is, a vége 7:5 lett ide.

Hasznos, jó mérkőzést játszottunk, ellenfelünk ügyesen, tudatosan próbált játszani. Magunkról csak annyit, az látszik, hogy van mit gyakorolni, mert a pihenő után egy két gyerkőc megpihent. De mint azt a mai mérkőzésen is mutattuk, úgy felkészülés alatt is utol fogjuk érni magunkat.

Hajrá Dabas! “

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.01.17. (Vasárnap)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U13 – Dunaharaszti MTK (7:5)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK