Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a hétvégi Futsal 7 Vége megmérettetést követően az alábbi értékelést adta: "A szombati napon a Futsal 7 Vége következő fordulóján vett részt U13-as csapatunk Üllőn. Ellenfeleink a Szigethalom és a Darazsak csapatai voltak.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Futsal 7 Vége (U13)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a hétvégi Futsal 7 Vége megmérettetést követően az alábbi értékelést adta:

A szombati napon a Futsal 7 Vége következő fordulóján vett részt U13-as csapatunk Üllőn. Ellenfeleink a Szigethalom és a Darazsak csapatai voltak.

Az első mérkőzésünk kicsit pontatlanul és lassan indult. Vezetésünk után azonban átvettünk a játék irányítását. Sajnos helyzeteinket kihagytuk, ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasználta hibáinkat és átvette a vezetést. Jól játszottunk azonban ezt követően is és egy perccel a vége előtt Pacsirta Zétény 10 méteresből egyenlített, igy 2:2 lett a végeredmény.

Második mérkőzésünk előtt átbeszéltük, mire kell jobban odafigyelni. Ennek eredményeként a gyerekek végig magabiztosan jól játszva 5:0 arányban meg is nyerték a mérkőzést.

Gratulálok a srácoknak! Hajrá Dabas!”

EREDMÉNYEK:
2021. 01.16 (szombat, 8:30)
FC Dabas – Szigethalom SC (2:2)
 
2021. 01.16 (szombat, 8:30)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK