Kemenes György, az FC Dabas U9-es korosztályának edzője fiatal játékosainak őszi teljesítményével kapcsolatban az alábbi összegzést közölte: "Szeptembertől tartozom az FC Dabas kötelékébe, s feladataim egyik részeként azt a megtisztelő feladatot kaptam, hogy az U9 korosztály edzői teendőit vegyem át.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U9)

KEMENES GYÖRGY

Beszámoló (2020. őszi szezon)

Kemenes György, az FC Dabas U9-es korosztályának edzője fiatal játékosainak őszi teljesítményével kapcsolatban az alábbi összegzést közölte:

” Szeptembertől tartozom az FC Dabas kötelékébe, s feladataim egyik részeként azt a megtisztelő feladatot kaptam, hogy az U9 korosztály edzői teendőit vegyem át.

Októberben csatlakozott hozzánk Kucsákné Zsákai Mária, aki készség és képesség fejlesztő szakemberként segíti a munkámat, aki emellett az U7 korosztály képzésénél is szerepet vállal.

Fontos volt, hogy megismerjük egymást a gyerekekkel és a szülőkkel. A hagyományos bemutatkozáson túl a közös gondolkodás, közös nyelv, és egy mindenki számára elfogadható rendszer kialakítása volt a cél, melyben maximális partnerekre találtam.

Az „első hullám” után többen elmaradtak, amit nagyon sajnálok, de a kapu mindig nyitva áll (VISSZAVÁRJUK ŐKET!), így kicsi létszámmal kezdtünk (6 fiú), páran csak később csatlakoztak (4 fiú) – azóta azonban folyamatosan gyarapodik a létszám – mára már 16-an vagyunk!     

Továbbra is várjuk azokat a fúkat és lányokat, akik kedvelik a labdarúgást, az ügyességi játékokat, valamint olyan gyerekek jelentkezését is várjuk, akik eddig még nem fociztak, de szívesen megpróbálnák!

Az eltelt rövid idő alatt a heti három edzéssel minden téren fejlődtek a gyerekek – ami a magas edzéslátogatottságnak is köszönhető – de még nagyon az út elején járunk.

Elértük, hogy örömmel jönnek az edzésekre! A feladatokat jókedvűen, egyre nagyobb figyelemmel, és fegyelemmel végzik. A Bozsik rendezvényeken nagy önbizalommal, önfeledten játszanak! Igen! Játszanak! Mert a foci egy játék és a játék öröme a legfontosabb! Nekünk a mosolygós kisgyerek a legjobb visszacsatolás…

Közben Barátok lettek! Kezdünk a csoportból csapattá fejlődni!

Nagy öröm számunkra, hogy a tehetséggondozási programunk keretében, két kisfiú közülünk már be tudott mutatkozni az „idősebb” (U10) korosztályban Tornákon!

A képzést a szünetben online módon házi feladatokkal folytatjuk – amelyben a családi filmnézés is szerepet kap.

A fejlődés szempontjából elengedhetetlen, hogy minél több szakember foglalkozzon a gyerekekkel, ezért a Klub megteremtette annak lehetőségét, hogy bővülhet a szakmai stábunk, így Kicska Tamás segítőnkkel 2021. január 18-tól már 3 fővel kezdjük el az edzéseket a tervezett szakmai program alapján.

Szeretném megköszönni a szülőknek azt az áldozatot, amit gyermekeik fejlődése érdekében nap, mint nap megtesznek, s a bizalmat, hogy ennek részesei lehetünk!

„Jól csak a szívével lát az ember.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”

Antoine de Saint-Exupéry:  A Kis Herceg 

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK