Icsó Attila, az FC Dabas U7-es korosztályának edzője játékosainak őszi teljesítményével kapcsolatban az alábbi értékelést adta: "A tavaszi járványügyi bezártság után nyáron újra elkezdtük az edzéseket a legkisebbekkel is.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U9)

ICSÓ ATTILA

Beszámoló (2020. őszi szezon)

Icsó Attila, az FC Dabas U7-es korosztályának edzője játékosainak őszi teljesítményével kapcsolatban az alábbi értékelést adta:

A tavaszi járványügyi bezártság után nyáron újra elkezdtük az edzéseket a legkisebbekkel is. Öröm volt látni, hogy a srácok a bő három hónapos szünet után hatalmas energiával vetették bele magukat a fociba, láthatóan hiányzott nekik a szabad levegő, a felszabadult, játékos mozgás. Természetes, hogy ilyenkor a figyelem és a koncentráció is csapong, így a korosztálynál egyébként is fontos játéköröm még nagyobb hangsúlyt kapott.

Szeptembertől új tagokkal is bővült a csapat, és bár a szeptemberi iskola- és óvodakezdéssel együtt járó hiányzások okoztak gondokat, a heti két edzésünkön folyamatosan 7-8 fővel tudtunk dolgozni. Amíg volt lehetőségünk, még a zuhogó eső sem tántorította el a csapatot a labdás ügyesség fejlesztésétől, a mozgás minőségének és szeretetének növelésétől.

Bár a további szigorítások megnehezítették a dolgunkat novemberben, de így is meg tudtuk oldani az edzést, hála a gyerekek és a szülők támogatásának és hozzáállásának – még december 14-én is tartottunk edzést a szabadban.

Az elvégzett munka pedig eredménnyel járt – bár a korosztálynak nincs bajnoksága, a Bozsik-fesztiválokon rendre bizonyították a fiúk, hogy ügyességben, labdavezetésben és góllövésben a régió csapatai között kiemelkednek. Ami ennél is fontosabb, és ami igazán mutatja a fejlődést, az az, hogy a szeptemberi állapothoz képest minden játékos kivétel nélkül nagyot lépett előre – labdaügyességben, kitartásban, kondícióban, koncentrációban és fegyelmezettségben egyaránt.

Ezúton szeretném megköszönni a szülőknek, hogy támogatják gyermekeiket ezen az úton. Mindannyian tudjuk, hogy ez sokszor szervezéssel, lemondással, idegeskedéssel jár, de azt is értjük, hogy ez egy befektetés a gyerekek hosszabb távú fejlődésébe, egészségébe, a mozgás szeretetébe, baráti kapcsolataiba – ezek biztos eredmények! Ha ezen felül kikerül a csapatból egy új Szoboszlai, az pedig csak hab a tortán! Szeretném, ha ez a lehetőség még több gyereknek elérhető lenne, ezért annyit kérek, hogy bátorítsák hasonló korú társaikat illetve társaik szüleit: jöjjenek, és próbálják ki!

Szeretettel várunk mindenkit, fiúkat és lányokat egyaránt, és reméljük, hogy a tavaszi szezonban erre már korlátozások nélkül lesz lehetőségünk!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK