A középpálya egyik motorjának, Erdős Gábornak az értékelőjével folytatjuk sorozatunkat: "A felkészülés alatt nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményes lesz a csapat. Véleményem szerint kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk, amit megérdemelt siker kísért. Szerintem a jó eredményt a csapatösszhangnak is köszönhetjük.

FC Dabas (NB III)

ERDŐS GÁBOR

Ahogy NB lll-as játékosaink látták...

– Hogyan értékelnéd a csapat őszi szereplését?

A felkészülés alatt nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményes lesz a csapat. Véleményem szerint kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk, amit megérdemelt siker kísért. Szerintem a jó eredményt a csapatösszhangnak is köszönhetjük.

– Mit vársz a tavasztól? Mire lehet képes ez a jelenlegi FC Dabas a bajnokság végeztével?

Abszolút bizakodó vagyok, de mivel magasra tettük a lécet az őszi szezonban, így kemény munka lesz megfelelni az elvárásoknak. Abban biztos vagyok, hogy a csapat a tőle telő maximumot akarja majd hozni. Reményeim szerint a befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét.

– A középpálya lényegében az összeköttető kapocs a védelem és a támadósor között. Hogy látod, hogy sikerült neked és középpályás társaidnak az említett csapatrészekkel való sikeres együttműködés?

Szerintem sikeres volt az együttműködés, ennek is köszönhető, hogy ilyen szép eredménnyel zártuk a szezont. A csapattagok között mind a pályán, mind az öltözőben jó az összhang, véleményem szerint ez látszódhat az eredményeinken is. Úgy látom, hogy a középpályára nem igen lehet nagy panasz, mindannyian harcolunk egymásért és góllal segítettük sokszor a csapat eredményességét.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK