Ezúttal egy olyan fiatal mondja el véleményét, aki megkapta a lehetőséget és élt is vele. Kiss Ákos értékel: "Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a csapatnak, amikor ide igazoltam hallottam, hogy teljesen új keret van kialakulóban és bíztam benne, hogy be tudok illeszkedni hamar, szerencsére ez sikerült is.

FC Dabas (NB III)

KISS ÁKOS

Ahogy NB lll-as játékosaink látták...

– Hogyan értékelnéd a csapat őszi szereplését?

Mindenekelőtt szeretnék gratulálni a csapatnak, amikor ide igazoltam hallottam, hogy teljesen új keret van kialakulóban és bíztam benne, hogy be tudok illeszkedni hamar, szerencsére ez sikerült is. Ahogyan a csapattársak úgy az edzői stáb is nagyon jól fogadott és sikerült mindenkivel megtalálni a közös hangot. Fiatalként eleinte meg kellett szoknom a magasabb szintet, de szerencsére mindenki támogatott.

– Mit vársz a tavasztól? Mire lehet képes ez a jelenlegi FC Dabas a bajnokság végeztével?

A tavaszi szezont nagyon pozitívan várom, bízom benne, hogy dobogós helyezést tud elérni a csapat, azon belül, hogy hol végzünk, az még nagyon sok összetevőtől függ, én csak reménykedni tudok benne, hogy még ennél is jobb tavasz vár ránk és megmutatjuk, hogy nem véletlenül vagyunk ott ahol.

– Jó hír, hogy egyre több utánpótlás korú fiatal kap bizonyítási lehetőséget az NB III-as csapatnál. Hogy látod, mennyiben tudtátok segíteni a csapatot az ősz során, illetőleg mennyi és milyen szerepe lehet neked és fiatal társaidnak a tavaszi szezon során?

Nagyon örülök, hogy számított rám a mester, amikor lehetőséget kapok próbálok száz százalékot nyújtani. Mindenképpen az a tervem, hogy hosszú távon be tudjam magam verekedni a kezdőcsapatba, de ehhez még nagyon sok munka áll előttem. Boldog vagyok, hiszen azt csinálom, amit szeretek és próbálom magam fejleszteni, az pedig hogy mindezt ott csinálhatom, ahol az egész életemet töltöttem plusz motivációt ad.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK