A legkevesebb gólt kaptuk az őszi szezon során, amiben elévülhetetlen érdemei vannak első számú hálóőrünknek, Kersák Rolandnak: "A csapat nagyon jól teljesített, a legkevesebb gólt kaptuk és a második legtöbbet rúgtuk, ez úgy gondolom, magáért beszél, sok a döntetlenünk sajnos, ezeken egy kis szerencsével és több odafigyeléssel elhozhattuk volna a három pontot.

FC Dabas (NB III)

Kersák Roland

Ahogy NB lll-as játékosaink látták...

– Hogyan értékelnéd a csapat őszi szereplését?

A csapat nagyon jól teljesített, a legkevesebb gólt kaptuk és a második legtöbbet rúgtuk, ez úgy gondolom, magáért beszél, sok a döntetlenünk sajnos, ezeken egy kis szerencsével és több odafigyeléssel elhozhattuk volna a három pontot. Elég csak a Taksony elleni 91. percben kapott gólt megemlíteni, de azért összességében nem lehetünk elégedetlenek mivel 21 meccsből 10-en nem is kaptunk gólt és mindössze egyszer kaptunk ki.

– Mit vársz a tavasztól? Mire lehet képes ez a jelenlegi FC Dabas a bajnokság végeztével?

Az ősszel mondhatni magasra tettük a lécet, de szerintem ebben a csapatban van még több. Szeretnénk tavasszal még jobb teljesítményt nyújtani és megszorongatni a Kecskemétet. 17 mérkőzés van még hátra, úgyhogy az a 6 pont előny még bőven ledolgozható.. Én mindenképpen az aranyéremért szeretnék küzdeni a legvégéig. Reméljük, hogy a szerencse mellénk áll majd, az biztos, hogy mi minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni azért, hogy ez így legyen.

– Egy kapus hátulról lényegében mindent figyelemmel tud kísérni. Hogy látod, mennyire tudta segíteni a támadó szekció a csapat védekezését és fordítva is, a védelem hogyan tudott részt vállalni a támadójáték sikerességében?

Úgy éreztem egész félévben, hogy nagyon komoly munkát fektet a védekezésbe az egész csapat, ha kellett letámadtuk az ellenfelet, ha kellett visszaálltunk, de a közös az volt ezekben, hogy mindig a támadók kezdték el bármit is csináltunk, és hozzá teszem nagyon fegyelmezetten és nagy hatékonysággal tették mindezt, úgy gondolom ennek is köszönhető a 10 kapott gól nélküli meccs, és a legkevesebb kapott gól is. Másrészt a védőknél elég megemlíteni a Dudi két nagyon fontos gólját a Paks illetve az Iváncsa ellen, emellett a Frici két gólos, és a Forginak is sikerült betalálnia Pakson. De a gólok mellett persze a játékban is elég jól tudták segíteni a támadókat szerintem, akár felpasszokkal, akár ha beléptek a labdával a mezőnybe.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK