A csapat egyik legrutinosabb tagjával, a védelem oszlopával, Forgács Andrással folytatjuk sorozatunkat: "A Csapat szereplésével maximálisan elégedett vagyok. Úgy gondolom, senki nem várt minket a második helyre, ezért nagyon örülök a sikeres ősznek.

FC Dabas (NB III)

Forgács András

Ahogy NB lll-as játékosaink látták...

– Hogyan értékelnéd a csapat őszi szereplését?

A Csapat szereplésével maximálisan elégedett vagyok. Úgy gondolom, senki nem várt minket a második helyre, ezért nagyon örülök a sikeres ősznek. Szinte egész félévben sérülések és betegségek tizedelték a Csapatot, éppen ezért erőn felülinek is érzem ezt a szereplést. Az biztos, hogy nagyon sokat dolgoztunk a hétköznapokban, hogy ilyen teljesítményt tudjunk nyújtani, a befektetett munka pedig megtérült.

– Mit vársz a tavasztól? Mire lehet képes ez a jelenlegi FC Dabas a bajnokság végeztével?

Ha tavasszal ugyanilyen eredményesek tudunk lenni, mint most ősszel, én elégedett leszek. Hogy ez helyezésben mit jelent majd, meglátjuk. Természetesen mindig a legmagasabb célt kell kitűzni magunk elé és erről nem is fogunk lemondani.

– A legkevesebb kapott gól egyértelműen minősíti a csapat védekezését. Mégis pár mondattal jellemezd, mik voltak a siker titkai?

A kevés kapott gól egyértelműen az egész Csapat érdeme! Az edzéseken sokat gyakoroljuk a védekezést és a támadást is, de ezt mindig együtt, Csapat szinten tesszük. Ez egy fontos dolog ahhoz, hogy mérkőzésen is meg legyen az összhang a játékosok és a csapatrészek között. Emellett az öltözőn belüli kiváló hangulat és csapategység is kell ahhoz, hogy a pályán mindenki mindent megtegyen a másikért és eredményesek tudjunk lenni. Büszke vagyok a Csapatra!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK