Elsőként csapatunk házi gólkirálya, a 10 találatig jutó Vladul Stefan értékel: "Sokan nem várták ezt a teljesítményt a csapattól, de én már a szezon elején láttam meg éreztem is azt, hogy mi egy kellemes meglepetés leszünk a többi csapat számára! Nagyon is meg vagyok elégedve a csapat teljesítményére és büszke vagyok, hogy a részese lehettem ennek."

FC Dabas (NB III)

VLADUL STEFAN

Ahogy NB lll-as játékosaink látták...

– Hogyan értékelnéd a csapat őszi szereplését?

Sokan nem várták ezt a teljesítményt a csapattól, de én már a szezon elején láttam meg éreztem is azt, hogy mi egy kellemes meglepetés leszünk a többi csapat számára! Nagyon is meg vagyok elégedve a csapat teljesítményére és büszke vagyok, hogy a részese lehettem ennek.

– Mit vársz a tavasztól? Mire lehet képes ez a jelenlegi FC Dabas a bajnokság végeztével?

Az ősz nagyon nehéz volt, keményen megdolgoztunk érte, hogy a tabella második helyén legyünk, de a tavasz az még nehezebb lesz! Magasra tettük a lécet, így könnyebb ezen alul teljesíteni, de biztosíthatok mindenkit, hogy a csapat szűz százalékosan fog dolgozni, hogy a szezon végén is a szurkolok örömmel tudjak nézni a tabellát!

– 10 góllal vezeted a házi góllövőlistát? Hogy ítéled meg a saját és a támadósor remek őszi teljesítményét?

Természetesen örülök a 10 gólomnak, még nyáron az első interjúban is azt mondtam, hogy azon leszek, hogy minél több gólt lőjek és azzal segítsek a csapaton, mivel az a csatár feladata. Kitűztem magam elé egy célt, amit tudtam teljesíteni, de természetesen nem fogok megállni a 10 gólnál. Van meg 17 mérkőzés és még sosem voltam ennyire éhes a sikerre! Nem csak a támadósor, hanem az egész csapat kiváló teljesítményt hozott! Büszke vagyok a csapatra!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK