Kucsván István, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője játékosainak őszi szereplésével kapcsolatban az alábbi összegzést közölte: "Az idei szezonban különböző okok miatt csapatunk a Pest megyei bajnokság keleti csoportjában kapott besorolást.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

Kucsván István

Beszámoló (2020. őszi szezon)

Kucsván István, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője játékosainak őszi szereplésével kapcsolatban az alábbi összegzést közölte:

Az idei szezonban különböző okok miatt csapatunk a Pest megyei bajnokság keleti csoportjában kapott besorolást. A számok tükrében: 9 bajnoki mérkőzés, amiből 8 győzelem, 1 vereség, 91 rúgott és mindössze 5 kapott gól. Ez a teljesítmény a második pozíció betöltésére jogosít fel pillanatnyilag.

Ha abból indulok ki, hogy augusztus eleje óta dolgozunk együtt a csapattal, közel 80- foglalkozást magunk mögött tudva, nem rossz út és nem rossz teljesítmény van mögöttünk. A táblázaton is elfoglalt helyünk sarkal minket a még több és jobb munkára, aminek remélhetőleg meg lesz az eredménye a bajnoki szezon végén.

Habár ebben a korosztályban kevesebb a gyerek (7 fő), fiatalabb játékosokkal kiegészülve egy-két kivétellel meg vagyok elégedve maradéktalanul velük, jó munkát végeztek és kimagasló teljesítményt nyújtottak.

Mindezekért köszönet szeretnék mondani a szülőknek, akiknek mindvégig éreztük a támogatást. Köszönet az egyesületnek, edzőkollegáknak, vezetőknek, hogy ilyen válságos helyzetben is tudunk tevékenykedni. December 17-én lezártuk az évet. Egy kis pihenő következik, msjd várhatóan január 11-én megkezdjük a felkészülést a második félévre.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.

Hajrá Dabas!”

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK