Idegenbeli döntetlennel zártuk az évet. Ugyan vendégségbe mentünk a hétvégén, de mivel a szomszédos Dabas-Gyón volt az ellenfelünk, így nem kellett messzire utaznunk. Nehéz körülmények fogadták a csapatokat, hisz a nagy szél és a nem túl jó állapotban lévő pálya sem segítette a csapatokat a folyamatos játékhoz.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - ESMTK (1:1)

Idegenbeli döntetlennel zártuk az évet

Ugyan vendégségbe mentünk a hétvégén, de mivel a szomszédos Dabas-Gyón volt az ellenfelünk, így nem kellett messzire utaznunk. Nehéz körülmények fogadták a csapatokat, hisz a nagy szél és a nem túl jó állapotban lévő pálya sem segítette a csapatokat a folyamatos játékhoz. Ezeknek köszönhetően rengeteget volt a levegőben a labda. Helyi rangadóhoz híven nagyon parázs hangulatban ment a találkozó, főleg a hazaiak több alkalommal is sárga lapot érően szabálytalankodtak tördelve a játékunkat. Ebből az adok kapokból előbb az első félidőben a hazaiak jöttek ki jól, mert egy megpattanó szabadrúgásgóllal át tudták venni a vezetést (1:0), a második félidő elején viszont Vladul Stefan ugrott ki száz százalékos ziccerben és a kapust kicselezve a visszaérő védők előtt még a kapuba juttatta a labdát (1:1).

Összességében igazságos döntetlen született a szezon utolsó mérkőzésén, így csapatunk elmondhatja magáról azt, hogy a 2020-as esztendőben bajnoki találkozón, mindössze egyszer szenvedett vereséget.

Remek őszön vagyunk túl, jelen helyzetben 2. helyen vagyunk a tabellán (szerdán pótolják az Iváncsa-Újpest II bajnoki mérkőzést), ami erőn felüli teljesítmény volt a csapattól. Reméljük, tavasszal már nézők előtt folytatódhatnak a küzdelmek és hasonlóan szép szezonban lehet részünk mint idén.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.12.06. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Dabas-Gyón FC Sporttelep

Dabas-Gyón FC – FC Dabas 1:1 (1:0)
Gól:  Peres Cs (10) ill. S Vladul (50′)

FC Dabas: Kersák, Földes (Takács 72′), Dudás, Forgács, Márton, Erdős, Marsa, Horváth, Lévai, Sándli (Kiss 46′), Vladul (Sziklási 89′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK