Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az ESMTK elleni hazai mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Az eredmény tekintetében nagyon csalódottak vagyunk, mert mindenképpen szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a hazai pályánktól, de a mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - ESMTK (1:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az ESMTK elleni hazai mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Az eredmény tekintetében nagyon csalódottak vagyunk, mert mindenképpen szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a hazai pályánktól, de a mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született.

Az első félidőben nagyon jól játszottunk, szép gólt szereztünk, ami egy begyakorolt szituációból született. Ez egy edzőnek különösen fontos és nagy öröm, ha a mérkőzésen viszont látja ezeket a szituációkat, pláne ha gólt is tudunk szerezni belőle. Később egy szerencsétlen megpattanó lövésből ki tudtak egyenlíteni, de ha élesebbek vagyunk akár az első félidőben többször is újra előnyhöz juthattunk volna.

A második félidőben már érződött a csapatomon az őszi menetelés okozta fáradtság és ekkor már az erzsébetiek tudtak fölényben futballozni. Ugye a 20. mérkőzésünket játszottuk, amit viszonylag kevés játékossal tudtunk lehozni, és itt igazából nem feltétlen fizikális inkább mentális fáradtságról beszélhetünk, de ez ennyi mérkőzés után teljesen normális.

Hétvégén a városi összecsapás következik a Dabas-Gyón ellen. Nagyon jó edzőjük és csapatuk van, valamint hazai pályán jól teljesítenek, elég csak megemlíteni, hogy 2-1-re legyőzték a listavezető KTE-t is, de természetesen szeretnénk győzni és haza hozni a három bajnoki pontot.

Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal, ha csak a fejlődést nézzük, az szerintem szemmel látható és továbbra is azon leszünk, hogy még jobbak tudjunk lenni.

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.11.29. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – ESMTK 1:1 (1:1)
Gól: Erdős G (19′) ill. Szilágyi P Z (26′)

FC Dabas: Kersák, Földes, Dudás (Takács 76′), Forgács, Márton, Ágoston (Horváth 58′), Erdős, Marsa, Fritz (Sziklási 51′), Lévai, Vladul (Sándli 58′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK