Két ellentétes félidő után igazságos döntetlen az ESMTK ellen. Nehéz mérkőzés várt csapatunkra, hisz a pesterzsébetiek eddig még nem szenvedtek vereséget idegenben, és sajnos ma sem távoztak üres kézzel a vendégségből. Az első félidőben nagyon szépen, kombinatívan játszottunk és pont egy ilyen gyönyörű támadás révén meg is szereztük a vezetést.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - ESMTK (1:1)

Két ellentétes félidő után igazságos döntetlen az ESMTK ellen

Nehéz mérkőzés várt csapatunkra, hisz a pesterzsébetiek eddig még nem szenvedtek vereséget idegenben, és sajnos ma sem távoztak üres kézzel a vendégségből.

Az első félidőben nagyon szépen, kombinatívan játszottunk és pont egy ilyen gyönyörű támadás révén meg is szereztük a vezetést. Márton Dávid mesteri keresztlabdáját Földes Milán továbbította Erdős Gábor elé, aki kilépve a ziccerben nem hibázott (1:0). Több helyzetünk is adódott, ám ezek sajnos kimaradtak, míg ellenfelünk egy távoli megpattanó lövésből egyenlíteni tudott (1:1). Az első félidőben mi tudtunk fölényben focizni, míg a második játékrészben az ellenfél, így összességében igazságos döntetlen született a Wellis Sport Parkban.

Jövő héten az év zárásaként egy igazi helyi rangadót rendeznek, hisz a szomszédos Dabas-Gyón együtteséhez látogatunk vasárnap 13 órás kezdéssel.

Szurkoljunk otthonról! Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.11.29. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – ESMTK 1:1 (1:1)
Gól: Erdős G (19′) ill. Szilágyi P Z (26′)

FC Dabas: Kersák, Földes, Dudás (Takács 76′), Forgács, Márton, Ágoston (Horváth 58′), Erdős, Marsa, Fritz (Sziklási 51′), Lévai, Vladul (Sándli 58′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK