Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szekszárdi UFC  elleni hazai mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Sajnos a héten nem tudtunk a legerősebb keretünkkel készülni, több hiányzónk is volt, betegségek, sérülések, eltiltás is nehezítette a felkészülésünket.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Szekszárdi UFC (2:0)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szekszárdi UFC  elleni hazai mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Sajnos a héten nem tudtunk a legerősebb keretünkkel készülni, több hiányzónk is volt, betegségek, sérülések, eltiltás is nehezítette a felkészülésünket.

Az első félidei játékunknak nagyon örültem, ötletesen kombinatívan játszottunk, nagyon szép gólokat szereztünk. A második játékrészre viszont egy ötlettelen, kicsit fáradt csapat benyomását keltettük, viszont küzdöttünk, hajtottunk becsülettel, úgyhogy összességében le a kalappal a fiúk előtt.

Ugye az őszt papíron ezzel a mérkőzéssel zártuk le, nagy nagyon örülök, hogy ilyen csapattal dolgozhatok. A 19 forduló alatt mindössze egy vereségünk van és ma sem kaptunk gólt, de ugye a jövőt nézve már hétvégén kezdődik is a tavaszi pontvadászat, az előrehozott két forduló miatt.

Az ESMTK együttese látogat el hozzánk, egy nagyon stabil és jó játékosokból álló pesti csapat, úgyhogy nem számítok könnyű mérkőzésre. Ugyan sajnos szurkolók nélkül, de az utolsó hazai mérkőzésünk ebben az évben, úgyhogy mindenképpen győzni szeretnénk.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.11.22. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Szekszárdi UFC 2:0 (2:0)
Gól: Ágoston D (8′), Marsa L (18′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Földes, Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Sándli 52′), Erdős, Marsa, Fritz, Lévai (Czili 89′), Vladul (Fehér 69′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK