Győzelemmel zártuk az őszi szezont! Ugyan a tervek szerint még a tavaszi első két forduló is idén lesz lebonyolítva, de papíron az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzése várt csapatunkra. Ellenfelünk az a Tolna megyei Szekszárdi UFC csapata volt, akik az egész mérkőzés során lendületesen és támadólag léptek fel ellenünk.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - SZUFC (2:0)

Győzelemmel zártuk az őszi szezont!

Ugyan a tervek szerint még a tavaszi első két forduló is idén lesz lebonyolítva, de papíron az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzése várt csapatunkra.

Ellenfelünk az a Tolna megyei Szekszárdi UFC csapata volt, akik az egész mérkőzés során lendületesen és támadólag léptek fel ellenünk. A sok helyzetet hozó találkozón végül az tudott nyerni, aki élesebb volt a döntő szituációkban. Előbb a 8. percben egy gyönyörű jobb oldali támadás végén Ágoston Donát lőtt a kapuba (1:0), majd 10 perccel később Marsa Levente egy óriási kapásgóllal tette még magabiztosabbá az előnyt (2:0).

Sajnos nem feltétlen nyugodtunk meg ettől, mert a mérkőzés során több egyéni hibát is elkövettünk és a második félidőben kissé csapkodóbb lett a játék, de összességében megérdemelt győzelmet arattunk hazai pályán, így ha pár óra erejéig is de a dobogó legfelső fokán érezhettük magunkat (mivel a Kecskemét – Iváncsa (1:0) rangadót 16 órától játszották).

Óriási dolog, hogy az őszi 19 mérkőzést nézve az NB III teljes mezőnyét tekintve a 60 csapatból, mindössze a III. Kerület és az FC Dabas mondhatja el magáról, hogy egyetlen egyszer szenvedett vereséget ezeken a találkozókon.

Jövő héten már a tavasz első fordulója vár ránk, hiszen az ESMTK gárdáját fogadjuk, akiket ugyan az első fordulóban magabiztosan vertük, de azóta lényegében szárnyalnak és már az 5. helyről várják a találkozót, amire vasárnap 13 órai kezdéssel kerül sor. Sajnos a mérkőzés továbbra is zárt kapus lesz, de reméljük, mindenki otthonról szurkol majd a csapatnak!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.11.22. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Szekszárdi UFC 2:0 (2:0)
Gól: Ágoston D (8′), Marsa L (18′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Földes, Dudás, Forgács, Márton, Ágoston (Sándli 52′), Erdős, Marsa, Fritz, Lévai (Czili 89′), Vladul (Fehér 69′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK