Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a HFC elleni idegenbeli mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Elsősorban gratulálni szeretnék a srácoknak, mert nem az első meccsünk, ahol hátrányból is tudtunk fordítani, ez nagy csapategységet mutat.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: HFC - FC Dabas (1:2)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a HFC elleni idegenbeli mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Elsősorban gratulálni szeretnék a srácoknak, mert nem az első meccsünk, ahol hátrányból is tudtunk fordítani, ez nagy csapategységet mutat. Ugyan nagyon rossz előjelekkel utaztunk Hódmezővásárhelyre, hisz a meccs napján is volt, aki beteget jelentett, valamint a többi maródi mellett voltak 5 sárgás, illetve piros lapos eltiltottjaink is.

Végig hittünk a győzelemben, még 1:1-nél sem elégedtünk meg és mentünk a győzelemért, hála Istennek ez a végjátékban sikerült is, úgyhogy összességében büszke vagyok a csapatra.

Sajnos a Szekszárd elleni mérkőzésre készülve sincs könnyebb dolgunk, sőt azóta lettek még, akik betegek, így a fiatalokat is ideszámítva 14-15 fővel tudunk csak készülni a mérkőzésre. Nem tudjuk, mire számíthatunk a tolna megyei csapattól, mi mindenesetre próbálunk saját magunkkal foglalkozni, a lehető legjobbat szeretnénk kihozni ebből a mérkőzésből, szeretnénk itthon tartani a három pontot, és azon leszünk, hogy az ősz végén a dobogón tudjunk telelni.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.11.14. (szombat, 13:30)
Helyszín: Hódmezővásárhely, Városi Stadion

Hódmezővásárhelyi FC – FC Dabas 1:2 (1:0)
Gól: Bata K N (20′) ill. Vladul S (80′), Vladul S (94′)

FC Dabas: Kersák, Kiss, Dudás, Forgács, Földes, Ágoston (Czili 68′), Erdős, Marsa, Fritz, Biró (Sándli 61′), Vladul (Kucsván Milán 95′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK