Bravúros győzelem Hódmezővásárhelyen! A válogatott szünet következtében szombaton került sor a következő bajnoki fordulóra. A hétközi kormányrendelet kissé változatossá tette a hetet, hisz hallani lehetett esetleges félbeszakításról is, de végül a folytatás mellett döntöttek. A mérkőzés elején a házigazdák játszottak bátrabban, míg nálunk több technikai hiba és rossz döntés miatt sem tudott folyamatos játék kialakulni.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

HFC - FC Dabas (1:2)

Bravúros győzelem Hódmezővásárhelyen!

A válogatott szünet következtében szombaton került sor a következő bajnoki fordulóra. A hétközi kormányrendelet kissé változatossá tette a hetet, hisz hallani lehetett esetleges félbeszakításról is, de végül a folytatás mellett döntöttek.

A mérkőzés elején a házigazdák játszottak bátrabban, míg nálunk több technikai hiba és rossz döntés miatt sem tudott folyamatos játék kialakulni. A 20. percben egy oldalsó beadásra nem ugrottunk fel fejelni, így az ellenfél támadója könnyedén bólintott a kapunkba (1:0).

A második játékrészben magasabb fokozatra kapcsoltunk, mezőnyfölényt alakítottunk ki, aminek következtében ellenfelünk kezdett fáradtabbnak tűnni. A nagy nyomás a 80. percben hozta meg az első gyümölcsét. Czili Bence és Fritz Attila gyönyörű összjátéka után Vladul Stefan tudott eredményes lenni a 80. percben (1:1). Az utolsó percekig fenntartottuk a nyomást, végül a 94. percben Földes Milán ellen elkövetett szabálytalanság következtében Vladul Stefan végezhette el a büntetőt, amelyet magabiztosan értékesített (1:2).

Nagyon fontos győzelmet arattunk, aminek következtében az igen előkelő második helyezést foglalhatjuk el a tabellán. A következő fordulóban a Szekszárd együttesét fogadjuk hazai pályán, immáron ismételten vasárnap, 13 órás kezdéssel. A találkozó sajnos zárt kapus lesz, de reméljük, mindenki otthon szorít majd a csapatnak!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.11.14. (szombat, 13:30)
Helyszín: Hódmezővásárhely, Városi Stadion

Hódmezővásárhelyi FC – FC Dabas 1:2 (1:0)
Gól: Bata K N (20′) ill. Vladul S (80′), Vladul S (94′)

FC Dabas: Kersák, Kiss, Dudás, Forgács, Földes, Ágoston (Czili 68′), Erdős, Marsa, Fritz, Biró (Sándli 61′), Vladul (Kucsván Milán 95′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK