Vasárnap a Vác FC együttese látogatott hozzánk a Wellis Sport Parkba. A mérkőzés elejét nagyon jól kezdte csapatunk, amelynek következtében a 14. percben egy gyönyörű támadás végén Vladul Stefan góljával megszereztük a vezetést (1:0).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Vác FC (2:0)

Fontos győzelem a Vác ellen

Vasárnap a Vác FC együttese látogatott hozzánk a Wellis Sport Parkba. A mérkőzés elejét nagyon jól kezdte csapatunk, amelynek következtében a 14. percben egy gyönyörű támadás végén Vladul Stefan góljával megszereztük a vezetést (1:0). Sajnos a rúgott gól minket zavart meg és a mérkőzés hátralévő részében az ellenfél tudott dominálni, de ennek ellenére is újabb gólt tudtunk szerezni a félidő előtt. A 41. percben Ágoston Donát határozta el magát egy távoli lövésre, megpattanó labdája utat talált a kapuba a kint álló vendég kapus felett (2:0).

A második félidőre is maradt említésre méltó szituáció, ugyanis a 61. percben a ziccerben kilépő Sándli Márkot rántották le két kézzel, jogosan járt a kiállítás a vendégeknek. Változás már nem történt, így maradt a 2:0 amivel csapatunk jelenleg a 2. helyen szerepel a tabellán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.11.08. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas SE – Vác FC 2:0 (0:1)
Gól: Vladul S (14′), Ágoston D (41′) ill. –

Kiállítás: – ill. Magos M (62′)

FC Dabas: Kersák, Kiss (Földes 59′), Dudás, Forgács, Márton (Sziklási 86′), Lévai, Ágoston (Sándli 59′), Erdős, Marsa (Buzás 86′), Fritz, Vladul (Biró 75′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK