Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának vezetőedzője az Albertirsai SE elleni rangadót követően az alábbi értékelést közölte: "A rivális Albertirsa csapatához látogattunk az utolsó idei idegenbeli mérkőzésünkön. Sajnos technikai problémák miatt a rangadóhoz méltatlan körülmények között és pályán kellett fociznunk, ami meg is látszódott mind a két csapaton.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Pataki László

Albertirsai SE - FC Dabas U15 (1:1)

Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának vezetőedzője az Albertirsai SE elleni rangadót követően az alábbi értékelést közölte:

“A rivális Albertirsa csapatához látogattunk az utolsó idei idegenbeli mérkőzésünkön. Sajnos technikai problémák miatt a rangadóhoz méltatlan körülmények között és pályán kellett fociznunk, ami meg is látszódott mind a két csapaton.

Nehezen bírtak a srácok alkalmazkodni a pálya talajához, méretéhez és ennek köszönhetően nem alakult ki folyamatos játék. A megbeszélt játékot, taktikát sem bírtuk itt alkalmazni. Próbáltunk a széleken játszani, ahol többször is eljutottunk az ellenfél védelme mögé, azonban ezek a lehetőségek gyakran pontatlan befejezéssel vagy a kapusuk védésével zárultak. Az ellenfél szórványos támadásait rendszerint sikerült a jól záró védelmünknek hárítani, így az első félidőben helyzeteket és kapura lövést sem kellett regisztrálni az ellenfél javára.

A szünetben próbáltuk rendezni a hibákat és egy kicsit másabb felfogásban játszani. Letámadtuk az ellenfelet, amivel nem igazán tudtak mit kezdeni és ekkor kezdődött a játékvezető ámokfutása! Olyan szabálytalanságok, tévedések voltak, amik nem igazán férnek bele egy ilyen utánpótlás mérkőzésbe. Nem merte felvállalni a felelősséget, aminek az eredménye több meg nem adott büntető, szabályos gól, szabálytalanságok lett az eredménye. A mérkőzés ezen szakaszában mindkét csapat nagyon frusztrált ,ideges volt, ennek hatására egy egyéni hibából gólt szerzett az ellenfél, amire reagálva szerencsére egy kicsit felpörögtünk és három percre rá ki is egyenlítettünk. Átvettük ismét a játék irányítását és folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket. Ekkor már az ellenfél csak a játék rombolásra koncentrált. Egy kellemetlen, rossz ütemű belépő után megfogyatkozott a csapatunk, amit mi kezeltünk jobban és tíz emberel is beszorítottuk a jól küzdő ellenfelet a saját tizenhatosa elé. Egy gyönyörű Ladics szóló után gólt szereztünk. A játékvezető középre mutatott és ez után zavartan mindenki meglepetésére szabadrúgást ítélt kifelé. Ezután ismét egy elmarad büntető következet, szerencsére Laja Gabinak nem lett komolyabb sérülése a brutális belépő után. Ezt követően is támadtunk becsülettel, de sajnos már nem tudtunk betalálni az ellenfél kapujába, így maradt a pontosztozkodás.

Az egész mérkőzésen egyértelműen látszott ki a jobb, képzettebb csapat, ami a rangadóhoz méltó körülmények között jobban ki is mutatkozott volna. Gratulálok a srácoknak a helytállásért, akik ma kaptak a foci ezen csúnya arcából is egy kis szeletet. Remélem hétfőn mindenki épen és egészségesen tud jelentkezni az aktuális edzésre.

Hajrá fiúk, Hajrá FC Dabas! “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.07 (Szombat, 10:00)
Helyszín: Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep

Albertirsai SE – FC Dabas U15  1:1 (0:0)
Gól: Ladics D (57′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK