Kemenes György, az FC Dabas U9-es korosztályának vezetőedzője az őszi Bozsik Fesztiválok lezárultával az alábbi összegzést közölte: "2020. november 6-án pénteken véget ért a Bozsik Fesztivál őszi sorozata, ahol a Sáriban megrendezett záró fordulóban az ifjú dabasi labdarúgó palánták ismét bemutathatták tudásukat.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U9)

Kemenes György

FC Dabas U9 - Bozsik Fesztivál

Kemenes György, az FC Dabas U9-es korosztályának vezetőedzője az őszi Bozsik Fesztiválok lezárultával az alábbi összegzést közölte:

” 2020. november 6-án pénteken véget ért a Bozsik Fesztivál őszi sorozata, ahol a Sáriban megrendezett záró fordulóban az ifjú dabasi labdarúgó palánták ismét bemutathatták tudásukat.

Közel 60 gyermek versenyzett egymással. A cél a gyakorlás és az örömteli játék volt. A gyerekek nagy lelkesedéssel és jó kedvvel űzték, hajtották a labdát. Jó volt látni, érezni, hogy mennyire szeretnek focizni. Az önfeledt játékban sok szép megoldást láthattunk, szép gólokat, remek cseleket, önfeláldozó labdaszerzéseket…

Ezúton is köszönjük a szülőknek, hogy megteremtették a gyerekeknek a lehetőséget a játékra azzal, hogy ebben a nehéz időszakban is minden alkalommal részt tudtak venni a rendezvényeken.

Hajrá FC Dabas!”

FC Dabas U9:
Demeter Zsadány, Mráz Máté, Kacur Milán, Takács László, Halasi Boldizsár, Gera Péter, Gavló Botond, Magdó Máté, Fabók Ferenc, Bujdosó Bálint, Leib Nimród, Farkas Hunor, Menyhárt Péter, Takács Nóra, Szántó Gergő

Felkészítők:
Kucsákné Zsákai  Mária, Kemenes György

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK