Ledő László, az FC Dabas U13-es korosztályának edzője a Sülysáp  elleni bajnoki győzelmet követően az alábbi értékelést közölte: "A szombati napon U13-as csapatunk lejátszotta utolsó őszi bajnoki mérkőzését Sülysápon.

Edzői értékelés (U13)

Ledő László

Sülysápi Gyerekfoci - FC Dabas U13 (4:8)

Ledő László, az FC Dabas U13-es korosztályának edzője a Sülysáp  elleni bajnoki győzelmet követően az alábbi értékelést közölte:

A szombati napon U13-as csapatunk lejátszotta utolsó őszi bajnoki mérkőzését Sülysápon.

A pálya talaja elég mély és egyenletlen volt. Ellenfelünk totál védekezésre állt be a mérkőzés elején. Sajnos ezzel a srácok nem tudtak mit kezdeni. Kapkodtunk és kevés volt a labdanélküli mozgás is, de így is 2:1-es vezetéssel mentünk szünetre.

A félidőbe átbeszéltük, hogy mit is kellene csinálni a hat védő ellen. Mindenki felnőtt a feladathoz. A srácok lényegében 7 perc alatt megmutatták ,hogy miért is vezetik a tabellát. Bokros Bertit nem tudták tartani, beadásait társai könyörtelenül kihasználták.

A mai nap azért volt egy Jozic Markó játékosunk is, aki 5 gólja mellett szintén nagyszerűen játszott. DE…a nap gólja mégis Tóth Bence nevéhez fűződött, aki kb. 19 méterről kilőtte a bal felső sarkot!

Sajnos azt is meg kell említeni, hogy a hibáinkat a hazai csapat góllal büntette, ezzel pedig szorossá és izgalmassá tettük a hajrát.

Ettől függetlenül mégis kijelenthető, ma is igazi csapatként működtünk, ahogyan az ősz során szinte végig, ennek pedig az lett az eredménye, hogy az FC DABAS U13-as csapata a Déli csoportban az 1.helyen telel!

Gratulálunk! Hajrá Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.31. (Szombat, 10:00)
Helyszín: Sülysáp, Tápiósülyi sportpálya

Sülysápi Gyerekfoci – FC Dabas U13 4:8 (1:2)
Gól: Jozic M (17′), Jozic M (33′), Jozic M (37′), Tóth B (41′), Dóczi B (42′ – öngól), Jozic M (55′), Dori A (61′), Jozic M (63′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK