Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a BSE Palóc Farkasok UP SE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Nagyon rosszul kezdtük a meccset. Az első 20 percben a hazaiak irányították a találkozót. Késve érkeztünk, a 3 órás út igen megviselt minket, amely látszott is rajtunk, mondhatni beestünk a meccsre.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

BSE Palóc Farkasok UP SE - FC Dabas U19 (2:2)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a BSE Palóc Farkasok UP SE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Nagyon rosszul kezdtük a meccset. Az első 20 percben a hazaiak irányították a találkozót. Késve érkeztünk, a 3 órás út igen megviselt minket, amely látszott is rajtunk, mondhatni beestünk a meccsre.

A félidő derekától sikerült jó ütemben elkezdenünk a labdaszerzést az ellenfél térfelén, kijöttünk a hazaiak nyomása alól, s két szerencsés gól lett az eredménye, amellyel biztos vezetés tudatában vonultunk a szünetre.

Sajnos a cseréink nem tudtak most lendíteni a csapaton, s szépen lassan elfogytunk, ellenfelünk pedig kihasználta azt, hogy kiengedtünk, s lazábbra vettük a meccset. Ebből a helyzetből pedig már nem volt visszaút sajnos.

Nem érdemeltünk három pontot, igazságosnak mondható a döntetlen. Az a 3-4 meghatározó játékosunk hiányzott ismét nagyon, akik el tudják dönteni gólokkal ezeket a meccseket. Ettől függetlenül nagyobb gond nincs, szépen lassan lépegetünk előre, s gyűjtjük mind a két fronton a pontokat.

Hajrá FC Dabas! “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.28 (Szerda, 10:00)
Helyszín: Balassagyarmat, Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep (Kövi Pál Sportközpont)

BSE Palóc Farkasok UP SE – FC Dabas U19 2:2 (0:2)

Gól: Kucsván Martin (36′), Kucsván Martin (40′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK