Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni hazai rangadót követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Körülbelül azt kaptuk a találkozótól, amit várni lehetett. Egy nagyon jó erőkből álló Iváncsát fogadtunk, akik nem véletlen vezetik a bajnokságot (a vesztett pontok tekintetében).

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Iváncsa KSE (2:2)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni hazai rangadót követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Körülbelül azt kaptuk a találkozótól, amit várni lehetett. Egy nagyon jó erőkből álló Iváncsát fogadtunk, akik nem véletlen vezetik a bajnokságot (a vesztett pontok tekintetében).

Egy végletekig izgalmas nagyon kemény hajtós meccset tudtunk velük játszani. Véleményem szerint abszolút nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt mi több, ha a helyzeteket nézzük, nekünk adódott több nagy lehetőségünk is a mérkőzés során. Nyilván a jó játékunk mellé kellett még a közönségünk támogatása is, ez nagyon jól esett nekünk. A srácok mindent megtettek, az utolsó pillanatig küzdöttek, és ennek meg is lett az eredménye, hisz 10 emberrel is tudtunk egyenlíteni.

A találkozó azt mutatja, hogy a csapatunk jó úton jár és fel tudja venni a versenyt a legjobb csapatokkal is a mezőnyben, és ha ezen az úton megyünk tovább, akkor szép sikereket érhetünk el együtt a későbbiekben.

Hétvégén egy nagyon komoly akadémiai csapathoz látogatunk. Az NB III-as csapata a Honvédnak tele van tehetséges fiatallal, és egy-egy visszajátszóval kiegészülve komoly ellenfélre számítok, ugyanakkor nincs okunk arra, hogy bárkitől és féljünk vagy megijedjünk, így most is pontért vagy pontokért utazunk Kispestre.

Hat forduló van hátra az őszből, szeretnénk egy jó szerepléssel meghálálni a közönségünknek a buzdítását és továbbra is szép és lelkes játékkal megörvendeztetni őket a hátralévő mérkőzéseken is.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.25. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas SE – Iváncsa KSE 2:2 (0:1)
Gól: Erdős G (55′), Dudás D (95′) ill. Aradi Cs (41′), Aradi Cs (68′)

Kiállítás: Takács K (86′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Kiss (Földes 72′), Dudás, Forgács, Márton, Lévai, Ágoston, Erdős, Marsa, Biró (Takács 74′), Horváth (Sándli 55′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK