Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a BSE Palóc Farkasok UP SE elleni szerda délelőtti bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Kitűnő 30 perces játékunk 0:4 vezetéssel párosult. Uraltuk a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, majd megint jött egy egyéni hiba és gólt kaptunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

BSE Palóc Farkasok UP SE - FC Dabas U17 (5:5)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a BSE Palóc Farkasok UP SE elleni szerda délelőtti bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Kitűnő 30 perces játékunk 0:4 vezetéssel párosult. Uraltuk a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, majd megint jött egy egyéni hiba és gólt kaptunk. Egyes játékosok bizonytalansága átragadt a többiekre és csapkodó, kapkodó lett a játékunk. Jött a következő gól. Mint a megrendült bokszoló a gongszót, mi is alig vártuk a felidőt jelentő sípszót.

A szünetben megbeszéltünk mindent. 20 percig minden rendben is működött, mikor ellenfelünk jogos büntetőhöz jutott és felzárkózott egy gólra. Pánik és kapkodás lett úrrá a csapaton, a hazaiak pedig vérszemet kaptak, pár perc múlva ki is egyenlítettek. Az utolsó negyedórát nyíltsisakos támadások jellemezték mindkét csapat részéről. Jött a hidegzuhany a 90. percben megkaptuk az ötödik gólt. Két perc hosszabbítás volt még hátra, mikor szöglethez jutottunk, mindenkit előre küldtem és szerencsére sikerült is egyenlítenünk.

Megvan az első pontunk, ami lehetett volna 3 és 0 is.

Hajrá Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.28 (Szerda, 10:00)
Helyszín: Balassagyarmat, Balassagyarmati Ipolyparti Sporttelep (Kövi Pál Sportközpont)

BSE Palóc Farkasok UP SE – FC Dabas U17 5:5 (2:4)

Gól: Slezák E (16′), Venicz Á (20′), Szakter M (28′), Becski T (32′), Molnár Z (91′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK