Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának vezetőedzője a Törteli KSK elleni kiütéses hazai győzelmet követően az alábbi értékelést közölte: "Azt hiszem, az eredmény magáért beszél, ami nem tükrözi a két csapat közötti különbséget. Ma egy igen kellemes edzőpartnert fogatunk a ragyogó napsütésben és ha egy kicsit jobban koncentrálunk, passzolunk, háttérbe helyezzük az egyénieskedést, akkor sokkal több is lehetett volna ebben a mérkőzésben.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Pataki László

FC Dabas U15 - Törteli KSK (14:1)

Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának vezetőedzője a Törteli KSK elleni kiütéses hazai győzelmet követően az alábbi értékelést közölte:

Azt hiszem, az eredmény magáért beszél, ami nem tükrözi a két csapat közötti különbséget.

Ma egy igen kellemes edzőpartnert fogatunk a ragyogó napsütésben és ha egy kicsit jobban koncentrálunk, passzolunk, háttérbe helyezzük az egyénieskedést, akkor sokkal több is lehetett volna ebben a mérkőzésben.

Szakmailag a szép egyéni gólok és a megbeszéltek szerint kialakított helyzetek kialakítása, kihasználása volt értékelhető.

Készülünk a jövőheti rangadóra, amikor is a tabellán második Albertirsa csapatához látogatunk.

Gratulálok a srácoknak!

Hajrá fiúk! Hajrá FC Dabas! “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.27 (Kedd, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U15 – Törteli KSK 14:1 (5:1)
Gól: Kohut J P (10′), Tóth O (20′), Ladics D (25′), Laja G P (28′), Magyar A (36′), Magyar A (45′), Talapka B (48′), Ladics D (50′), Farkas B (52′), Ladics D (60′), Raóczi B B (63′), Laja G P (67′), Laja G P (70′), MAgyar A (80′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK