Vérbeli rangadón döntetlen az Iváncsa ellen. A mérkőzés elején rögtön kezünkbe tudtuk venni az irányítást a játék felett. Több nagy helyzetet is kidolgoztunk, de azok az elején kimaradtak, míg ahogy lenni szokott, ellenfelünk egy véleményes szöglet utáni fejessel magához ragadta a vezetést (0:1).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Iváncsa KSE (2:2)

Vérbeli rangadón döntetlen az Iváncsa ellen.

A mérkőzés elején rögtön kezünkbe tudtuk venni az irányítást a játék felett. Több nagy helyzetet is kidolgoztunk, de azok az elején kimaradtak, míg ahogy lenni szokott, ellenfelünk egy véleményes szöglet utáni fejessel magához ragadta a vezetést (0:1).

A szünet után megint magasabb sebességbe kapcsoltunk, ennek eredményeképpen az 55. percben Erdős Gábor csapott le egy labdára, majd passzolta azt a szinte üresen tátongó kapuba (1: 1). A 68. percben ismét előnybe kerültek a vendégek, újfent egy szöglet után emelkedtek magasabbra nálunk (1:2). A hajrára a cserék által újra felpörgött a játékunk, ám a 86. percben Takács Kornélt kiállította a játékvezető, így az utolsó percekre megfogyatkoztunk, ám szerencsére a sok munka meghozta a gyümölcsét, hisz a lefújás előtti pillanatban a 95. percben Földes Milán beadására Dudás Dániel érkezett a legmagasabban és fejelte azt a kapuba (2:2).

Vasárnap 11 órakor a Budapest Honvéd-MFA II együtteséhez látogatunk, akik ugyan egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, de a 8. helyen szerepelnek a tabellán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.25. (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas SE – Iváncsa KSE 2:2 (0:1)
Gól: Erdős G (55′), Dudás D (95′) ill. Aradi Cs (41′), Aradi Cs (68′)

Kiállítás: Takács K (86′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Kiss (Földes 72′), Dudás, Forgács, Márton, Lévai, Ágoston, Erdős, Marsa, Biró (Takács 74′), Horváth (Sándli 55′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK