Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a pénteken Nagykátán megrendezésre került utánpótlás tornát (U11) követően az alábbi értékelést közölte: "Október 23-án, pénteken Nagykátán egy 12 csapatos Tornán vettünk részt az U11-es csapatunkkal, ahol többek között az UTE, a Gloriett és a Barca Academy is részt vett.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U10/U11)

Fodor Gergő

Utánpótlás Torna U11 - Nagykáta

Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a pénteken Nagykátán megrendezésre került utánpótlás tornát (U11) követően az alábbi értékelést közölte:

Október 23-án, pénteken Nagykátán egy 12 csapatos Tornán vettünk részt az U11-es csapatunkkal, ahol többek között az UTE, a Gloriett és a Barca Academy is részt vett.

A 12 csapatot két 6 fős csoportba osztották, a mi csoportunkban rajtunk kívül a Pilis, Gyömrő UTE, Gloriett U11 és a Barca Academy U11 volt még besorolva.

A torna lebonyolítása nagyon jó volt, külön tetszett, hogy az eredményeket élőben követhettük az Interneten, így folyamatosan láthattuk, hogyan is állunk épp a csoportban.

Ezen a tornán már az első összecsapáson látszódott, hogy a támadások befejezése nem megy tökéletesen, hiába kerültünk helyzetbe mellé ment, kapufa lett vagy a kapus védett. Ennek ellenére is nagyon kiélezett volt a csoportunk, hiszen 5 mérkőzésből 4 győzelmet sikerült elérnünk és csupán egyszer szenvedtünk vereséget, az ráadásul sajnos a csoportelsőségünkbe került. Külön öröm számomra, hogy a Barca Academy ellen egy héten belül már másodjára játszottunk és mind a kétszer megvertük őket!

A csoportmérkőzéseket követően a harmadik helyért küzdöttünk meg a Gloriett U10-es csapatával, ahol ismételten csak büntetőkkel maradtunk alul, így végül a 4. helyen zártuk a tornát.

Ezen a napon ugyan nem jött össze minden, de úgy gondolom, büszkék lehetünk a fiúkra, nagyon szép eredmény ez is!

Gratulálok mindenkinek! Hajrá Dabas! “

EREDMÉNYEK

Csoportmérkőzések:
FC Dabas – Pilisi LK (2:0)
FC Dabas – UFC Gyömrő (2:0)
FC Dabas – UTE FC (2:0)
Dabas – Gloriett se (0:1)
FC Dabas – Barca Academy (2:1)

Mérkőzés a 3. helyért:
FC Dabas – Gloriett SE U10 (1:1), büntetőkkel (2:3)

VÉGEREDMÉNY

1. Gloriett SE U11
2. Barca Academy Hungary U10
3. Gloriett SE U10
4. FC Dabas
5. Barca Academy Hungary U11
6. Nagykáta SE
7. UTE
8. Dabas-Gyón FC
9. Lurkó Focimánia
10. Pilisi LK
11. UFC Gyömrő
12. Albertirsa SE

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK