Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az 1908 SZC Budapest elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Kifejezetten jó első félidőt produkáltunk. Ellenfelünk is partner volt a jó futballhoz, így nem sírt a labda, hanem lüktető játék jellemezte a találkozót.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

FC Dabas U19 - 1908 SZAC Budapest (4:0)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az 1908 SZC Budapest elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

” Kifejezetten jó első félidőt produkáltunk. Ellenfelünk is partner volt a jó futballhoz, így nem sírt a labda, hanem lüktető játék jellemezte a találkozót. Ellenfelünk a megszokotthoz képest magasabb iramot diktált, így rá voltunk kényszerítve a gyors döntésekre. A labdakihozatalaink mind éles szituációkban történtek, hiszen ellenfelünk végig magasan pressingelt. A góljaink szinte mindegyike a kapusunktól végig volt játszva, jó ritmusban, szemre is tetszetősen futballoztunk.

A második  félidőben sem volt megállás, a SZAC nem adta magát könnyen még úgy sem, hogy tetemes előnyre tettünk szert.

A hétvégi felnőtt meccshez képest rohanás volt végig. Nem arról szólt a történet, hogy lassítom tudatosan az ellenfelem, ahogy azt az öreg rutinos rókák szokták tenni a felnőtt mezőnyben, hanem őszinte, nagy iramú játék folyt.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.21. (Szerda, 19:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U19 – 1908 SZAC Budapest 4:0 (3:0)
Gól: Czili B (19′), Czili B (21′), Czili B (34′),Kucsván M (72′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK