Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az RKSK elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Körülbelül azt kaptuk az RKSK-tól, amire előzetesen számítottunk. Ugye az utolsó három hazai mérkőzésükből kettőt megnyertek, egy döntetlen, pár rutinos futballista, akadémiai képzésű fiatalokkal kiegészülve, így komoly fejtörést okoztak nekünk.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Rákosmente KSK - FC Dabas (0:0)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az RKSK elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Körülbelül azt kaptuk az RKSK-tól, amire előzetesen számítottunk. Ugye az utolsó három hazai mérkőzésükből kettőt megnyertek, egy döntetlen, pár rutinos futballista, akadémiai képzésű fiatalokkal kiegészülve, így komoly fejtörést okoztak nekünk.

Voltak olyan időszakok a mérkőzésben, amikor az ellenfél is megnyerhette volna a találkozót, de véleményem szerint közelebb voltunk a győzelemhez, nagyobb és több kidolgozott helyzetünk adódott, ám ezeket sajnos rendre elhibáztuk most. Tulajdonképpen a csapat felé nem tehetek szemrehányást, nagyszerű volt a hozzáállás a küzdőszellem, talán a koncentráció és a pontosság, ami ha élesebb, akkor ezt a mérkőzést győzelemmel abszolválhattuk volna.

Összességében úgy gondolom, nagy fegyvertény, hogy a 14. fordulóba mindössze egy vereségünk van. Következő héten már az Iváncsa együttesét fogadjuk. Mindenki tudja, hogy a vesztett pontok tekintetében elsők a tabellán, volt alkalmam őket látni és egy nagyon jól szervezett, jó játékos állományból álló csapat. Igazi közönségcsalogató nagyszerű mérkőzésre számítok és szeretnénk hazai pályán minél jobb eredményt elérni az éllovas ellen.

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.18. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Budapest, RKSK sportpálya

Rákosmente KSK – FC Dabas SE  0:0 (0:0)
Gól: – ill. –

FC Dabas: Kersák, Dudás, Sziklási (Horváth 46′), Forgács, Márton, Kiss, Lévai, Erdős, Marsa, Biró (Takács 77′) , Vladul (Sándli 87′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK