Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az 1908 SZAC Budapest elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Az elejétől fogva egyenlő partnerei voltunk a vendégeknek. Megpróbáltuk feltolni védekezésünket, és az ellenfél labdakihozatalát megakadályozni.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

FC Dabas U17 - 1908 SZAC Budapest (0:3)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az 1908 SZAC Budapest elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Az elejétől fogva egyenlő partnerei voltunk a vendégeknek. Megpróbáltuk feltolni védekezésünket, és az ellenfél labdakihozatalát megakadályozni. Ez többé-kevésbé sikerült is, de a támadásba való átmenetbe mindig hiba csúszott. Egy szép akció végén megszerezték a vezetés, így egy gólos hátrányban vonulhattunk a szünetre.

A második félidőben sem változott a játék képe. Inkább mezőnymunka dominált, majd egy újabb szép támadást fejeztek be góllal a vendégek. Tettük a dolgunkat becsülettel a mérkőzés végéig, de egy kapufán kívül mást nem tudtunk felmutatni.

Az eredménytől függetlenül a megbeszéltek szerint játszottunk, és végre olyan nagy egyéni hibákat sem követtünk el védekezésben, ami azért jellemző volt az utóbbi hetekben ránk.

Dolgozunk tovább. Hajrá FC Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.21 (Szerda, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U17 – 1908 SZAC Budapest 0:3 (0:1)

Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK