Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a vasárnap Tökölön megrendezésre került utánpótlás tornát (U11) követően az alábbi értékelést közölte: "Vasárnap Tökölön vettünk részt egy igen színvonalas 14 csapatos Tornán.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U10/U11)

Fodor Gergő

Utánpótlás Torna U11

Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a vasárnap Tökölön megrendezésre került utánpótlás tornát (U11) követően az alábbi értékelést közölte:

Vasárnap Tökölön vettünk részt egy igen színvonalas 14 csapatos Tornán.

A szombati naptól eltérően az idő is jobb volt és létszámban is jobban néztünk ki, mivel U10/U11-es játékosaink is részt vehettek. Egy valami viszont nem változott, a fiúk nagyon komolyan odatették magukat és nagyon jó játékot produkáltak minden mérkőzésen.

Három fős csoportba kerültünk, amit száz százalékosan megnyertünk a Barca Academy és a Carvalho Focisuli előtt 11:1-es kimagasló gólkülönbséggel. A csoportmérkőzések után is tartottuk formánkat és a Pereg csapatát vertük 5:0-ra az elődöntőbe jutásért.

Az elődöntőben a csepeli Halászi Focisulival játszottunk. Az első perctől kezdve nagy nyomás alá helyeztük ellenfelünket, akik csak kirúgásokból tudtak átjönni a térfelünkre. Hiába volt a nagy mezőnyfölény és a rengeteg helyzet, nem sikerült gólt lőnünk. Sajnos az ellenfél egyik kirúgása után védőink hibáztak, amit az ellenfél kihasznált. Utána ugyanúgy próbálkoztunk, de nem sikerült egyenlítenünk.

A harmadik helyért így a Halásztelek ellen mérkőztünk. Ezen a mérkőzésen már látszódott, hogy fáradunk és több egyéni hibával játszunk. Itt is bőven megvoltak a lehetőségeink a mérkőzés megnyerésére, de hol a kapus, hol a kapufa mentette meg ellenfelünket a góltól. A mérkőzés 1:1-re végződött és végül sajnos büntetőkkel alul maradtunk.

A Tornát így a 4. helyen zártuk, 5 mérkőzésen 17:3-as gólkülönbséggel, ami messze a legjobb volt a csapatok között. A torna győztes csapata a Barca Academy lett, akiket csak mi tudtunk megverni. Sajnálom, hogy nem sikerült éremmel hazatérni, mert megérdemelték volna a fiúk!

GRATULÁLOK MINDENKINEK, NAGYON JÓ HÉTVÉGÉT ZÁRTUNK!

Következő megmérettetésünk október 23-án, pénteken lesz. Akkor majd egy 12 csapatos Tornán veszünk részt Nagykátán.

Hajrá Dabas! “

EREDMÉNYEK:

FC Dabas – Barca Academy (2:1)
FC Dabas – Carvalho FS (9:0)
FC Dabas – Pereg (5:0)
FC Dabas – Csepel HFS (0:1)
FC Dabas – Halásztelek (1:1)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK