A hét utolsó napján megrendezésre került összecsapáson a fővárosi RKSK vendégei voltunk. A mérkőzésen helyzetek ugyan mindkét oldalon adódtak, de gól nem született. Ez inkább a kapusok napja volt, hiszen több ízben is bravúrral hárítottak.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Rákosmente KSK - FC Dabas (0:0)

Pontszerzés Rákosmentén!

A hét utolsó napján megrendezésre került összecsapáson a fővárosi RKSK vendégei voltunk.

A mérkőzésen helyzetek ugyan mindkét oldalon adódtak, de gól nem született. Ez inkább a kapusok napja volt, hiszen több ízben is bravúrral hárítottak. A találkozó elején Kersák Rolandnak volt több magabiztos védése, míg az ellenfél kapusát mi is megtornáztattuk párszor, sőt a 91. percben még meccs labdánk is volt, de ismét hárítani tudott.

Idegenbeli pontszerzésünknek köszönhetően sikerült megőriznünk a 4. helyünket a tabellán. A következő fordulóban pedig egy igazi nagy derbire készülhetünk, hisz azt a vesztett pontok tekintetében első helyezett Iváncsa együttesét fogadjuk hazai környezetben, akik legutóbb 1:1-es döntetlent értek el a Monor együttese ellen.

Várunk minden kedves szurkolót és buzdítsuk együtt a csapatot!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.18. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Budapest, RKSK sportpálya

Rákosmente KSK – FC Dabas SE  0:0 (0:0)
Gól: – ill. –

FC Dabas: Kersák, Dudás, Sziklási (Horváth 46′), Forgács, Márton, Kiss, Lévai, Erdős, Marsa, Biró (Takács 77′) , Vladul (Sándli 87′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK