Ledő László, az FC Dabas U13-es korosztályának edzője a Lurkó FC-Gyál elleni bajnoki győzelmet követően az alábbi értékelést közölte: "Vasárnap délelőtt U13-as csapatunk a Gyáli Lurkót fogadta az dabasi ÉKÜ pályán. Napsütéses idő és az elmúlt hét esős időjárását követően egy jól előkészített pálya várta a csapatokat.

Edzői értékelés (U13)

Ledő László

FC Dabas U13 - Lurkó FC-Gyál (12:0)

Ledő László, az FC Dabas U13-es korosztályának edzője a Lurkó FC-Gyál elleni bajnoki győzelmet követően az alábbi értékelést közölte:

Vasárnap délelőtt U13-as csapatunk a Gyáli Lurkót fogadta az dabasi ÉKÜ pályán. Napsütéses idő és az elmúlt hét esős időjárását követően egy jól előkészített pálya várta a csapatokat.

A mai napon esélyt se adtunk ellenfelünknek. Gyerekeink fegyelmezetten, jól játszottak és szebbnél szebb támadásokat dolgoztak ki. Jó volt látni, hogy fiataljaink (2009) ismét fegyelmezetten és nagy önbizalommal játszottak. A 16 fős mai keretünkben két kapusunk (Janicsák Olivér, Fördős József) kint játszott mezőnyben és ha már ott voltak, mindketten gólt is szereztek.

A nagy fölényünk mellett sajnos néha a pálya közepén erőltettük a játékot, amit ellenfelünk  többször meg is akadályozott. Dolgozunk rajta, hogy előre játékban próbáljuk széthúzni támadásainkat és így a széleken olyan helyzeteket tudjunk kialakítani, amit becenterezés után gólra tudunk váltani.

Gratulálok srácok!
Hajrá Dabas! ”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.18. (Vasárnap, 10:00)
Helyszín: Dabas, ÉKÜ

FC Dabas U13 – Lurkó FC-Gyál 12:0 (4:0)
Gól: Bokros B (10′), Pacsirta J Z (14′), Nemes Á (28′), Janicsák J O (35′), Bokros B (37′), Bokros B (47′), Bokros B (54′), Bokros B (56′), Bokros B (63′), Jozic M (67′), Jozic M (68′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK