Fodor Gergő és Balogh Tamás, az FC Dabas U11-es korosztályának edzői az Albertirsán megrendezésre került Megyei Kiemelt Bozsik Tornát (U10/U11) követően az alábbi értékelést közölték: "A hétvégén Albertirsán jártunk a Megyei Kiemelt Bozsik Tornán következő állomásán

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U10/U11)

Fodor Gergő / Balogh Tamás

Kiemelt Bozsik Torna U10/U11

Fodor Gergő és Balogh Tamás, az FC Dabas U11-es korosztályának edzői az Albertirsán megrendezésre került Megyei Kiemelt Bozsik Tornát (U10/U11) követően az alábbi értékelést közölték:

” A hétvégén Albertirsán jártunk a Megyei Kiemelt Bozsik Tornán következő állomásán

Balogh Tamás U10: „Talán a legjobb szereplésünk volt az ősz folyamán a mostani. Sajnos a vírus és a különféle betegségek miatt csere nélkül és két U9-es játékossal tudtunk csak elutazni. Az időjárás sem kedvezett, mert végig esett az eső és hűvös is volt, de a fiúk nagyon kitettek magukért. Minden ellenfelünkkel szoros meccset játszottunk és bár csak egy meccset nyertünk, azt hiszem a legjobban most játszottunk, mint csapat. A védekezésünk nagyon jól működött, amivel eddig talán a nagyobb probléma volt. Gratulálok a srácoknak, mert minden körülmény ellenére azt hiszem sikeres napot zártunk.”

Fodor Gergő U11: „U11-es csapatunknál se volt jobb a helyzet, szintén csere nélkül kellett lejátszanunk mérkőzéseinket. Az eddigi tornáktól eltérően a fiúk nagyon koncentráltan és harcosan álltak neki az első perctől kezdve. Ennek úgy gondolom meg is lett az eredménye, hiszen vereség nélkül zártunk. Úgy gondolom, védekezésben és támadásban is ez volt az eddigi legjobb produkciónk.  5 meccsen 10 gólt rúgtunk és csak 3 kaptunk. A gólok mellett még nagyon sok lehetőséget kialakítottunk, amiket a vizes pályán kisebb pontatlanságok miatt azonban nem sikerült gólra váltani. Védekezésben mindenki olyan jól tette a dolgát, hogy ellenfeleink szinte kapura lövésig se jutottak el.

Még két Kiemelt Bozsik Tornánk lesz idén. Próbálunk tovább fejlődni és még jobb eredményeket elérni ezeken a megmérettetéseken.

Gratulálok mindkét csapatnak!
Hajrá Dabas! “

EREDMÉNYEK:

U10
FC Dabas – Kelen SC (0:2)
FC Dabas – Liver Budaörs (0:1)
FC Dabas – Soroksár (1:0)
FC Dabas – Monor SE (1:2)
FC Dabas – Ikarus SE (0:-3)

U11
FC Dabas – Liver Budaörs (1:0)
FC Dabas – Kelen SC (5:1)
FC Dabas – Soroksár (1:1)
FC Dabas – Monor SE (3:1)
FC Dabas – Ikarus SE (0:0)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK