Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szegedi VSE elleni magabiztos hazai győzelmet követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Kevés időnk volt készülni erre a mérkőzésre, hisz szűkebb hetünk volt a szombati játéknap miatt, de a srácok teljes mértékben betartották azokat, amiket kértem tőlük.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Szegedi VSE (5:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szegedi VSE elleni magabiztos hazai győzelmet követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Kevés időnk volt készülni erre a mérkőzésre, hisz szűkebb hetünk volt a szombati játéknap miatt, de a srácok teljes mértékben betartották azokat, amiket kértem tőlük. Főleg az első félidőben volt ez látható, a második játékrészben talán a több cserének is betudhatóan kissé más lett a játékunk is, de annak különösen örülök, hogy több fiatal is szerephez jutott, valamint az öt rúgott gólnak is. Ez mindig fontos hazai környezetben, hogy kiszolgáljuk a szurkolókat. Összességében magabiztos győzelmet sikerült aratnunk.

Vasárnap az RKSK-hoz látogatunk, több nagyon jó nevű játékos van a csapatukba, elég csak megemlíteni egy Balaskót és Nagy Józsit, akik az első és másodosztályt is bőven megjárták, így nem számítok könnyű mérkőzésre, de ponttal-pontokkal szeretnénk távozni a fővárosból.

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.10. (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Szegedi VSE 5:1 (4:1)
Gól: Erdős G (6′), Biró Á (9′), Vladul S (37′), Fritz A (45′), Takács K (88′) ill. Zana D (38′)

FC Dabas: Kersák (Tóth 82′), Kiss (Kucsván Milán 58′), Sziklási, Forgács, Márton, Fritz, Ágoston (Lévai 58′), Erdős, Marsa, Biró (Takács 71′), Vladul (Buzás 82′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK