Szombaton az utolsó előtti helyen szerénykedő Szegedi VSE csapatát fogadtuk Dabason a Wellis Sportparkban. A tabellán elfoglalt helyezéseknek megfelelően kezdődött a mérkőzés, mivel nem sokkal a kezdést követően, már a 9. percben kétgólos előnybe tettünk szert.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Szegedi VSE (5:1)

Magabiztos győzelem a Szeged ellen!

Szombaton az utolsó előtti helyen szerénykedő Szegedi VSE csapatát fogadtuk a Wellis Sportparkban.

A tabellán elfoglalt helyezéseknek megfelelően kezdődött a mérkőzés, mivel nem sokkal a kezdést követően, már a 9. percben kétgólos előnybe tettünk szert. Erdős Gábor percei voltak ezek, hisz előbb Marsa Levente mesteri indítását váltotta gólra (1:0), míg pár perccel későn ő hozta kihagyhatatlan gólhelyzetbe Biró Ákost (2:0). Az első félidő végén gyors gólváltások következtek. Először Vladul Stefan az általa kiharcolt büntetőt értékesítette (3:0), majd azt követően a szegediek egy közeli fejessel tudtak szépíteni (3:1), végül a szünet előtti hármas sípszó előtt Fritz Attila vágta a léc alá a labdát (4:1).

A második félidő már nem tartogatott ennyi gólt, azonban így is sikerült tovább növelnünk előnyünket a 88. percben. Fritz Attila hozta száz százalékos gólhelyzetbe Takács Kornélt, aki nem is hibázott (5:1).

A győzelem mellett meg kell még említenünk, hogy a csereként pályára lépő kapusunk, Tóth Róbert első NB III-as mérkőzését játszotta, amihez gratulálunk neki.

Következő mérkőzésünkre vasárnap kerül majd sor 14:30-as kezdéssel. Annak az RKSK-nak az otthonába látogatunk, akik jelenleg a tabella 13. helyéről várhatják a 13. forduló alakulását.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.10. (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas SE – Szegedi VSE 5:1 (4:1)
Gól: Erdős G (6′), Biró Á (9′), Vladul S (37′), Fritz A (45′), Takács K (88′) ill. Zana D (38′)

FC Dabas: Kersák (Tóth 82′), Kiss (Kucsván Milán 58′), Sziklási, Forgács, Márton, Fritz, Ágoston (Lévai 58′), Erdős, Marsa, Biró (Takács 71′), Vladul (Buzás 82′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK