Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Letudtuk a kötelezettségünket, kiálltunk becsülettel, ez volt a legfontosabb.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

Rákosmente KSK - FC Dabas (3:2)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Letudtuk a kötelezettségünket, kiálltunk becsülettel, ez volt a legfontosabb. Az, hogy még szoros is lett a találkozó, hízelgő a csapatra nézve.

Egy teljesen más futballt voltunk kénytelenek játszani kényszerből, amely erre volt elég ma. Mivel nem volt cserénk, így változtatni a játék képén nem sokat tudtunk a második félidőben. Csapkodó volt a játékunk, s rengeteg hibával játszottunk. Mivel folyamatos játékot nem tudtunk kialakítani, így nem is érdemeltünk pontot vagy pontokat. A hazaiak többet tettek a győzelemért a játékot illetően, így gratulálok nekik!

Hiányérzetem csak abból adódik, hogy ebben a formában az U19-es meccsen ajándékoztunk 3 pontot az ellenfelünknek, hogy a Tápiószele elleni felnőtt mérkőzés prioritást élvezzen. Most ezt el kellett engednünk, a srácok is megértették.

Köszönöm, hogy mindenki hozzátette a magáét! Hajrá FC Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.10. (Szombat, 12:00)
Helyszín: Budapest, RKSK műfüves pálya

RKSK – FC Dabas U19 3:2 (2:2)
Gól: Szőrös M (6′), Veszelovszky B (42′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK