Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Szokásos kezdés, szögletből potyagól! Majd egy gyönyörű kapásgóllal sikerült egyenlítenünk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

RKSK - FC Dabas U17 (4:2)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Szokásos kezdés, szögletből potyagól! Majd egy gyönyörű kapásgóllal sikerült egyenlítenünk. Ezután magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és több lehetőségünk volt megszerezni a vezetést. Egy jól kivitelezett beadásból egy remek fejessel már nálunk is volt az előny. Ami a szünetig nem is változott.

A második játékrészben érthetetlen hibákból magunkra húztuk ellenfelünket. Előbb egy beadásnál nem tudtunk felszabadítani, majd egy kapunak háttal lévő játékossal feleslegesen szabálytalankodtunk. Próbáltunk változtatni, de a támadásainkban már nem volt semmi átütőerő. Ahogy ilyenkor általában lenni szokott, megint egy hiba a védelemben és egy máris jött egy bekapott gól.

Először mindig magamban keresem a vereség okait, de most már a játékosoknak is magukba kell nézniük, hiszen hétről-hétre ugyanabban a cipőben járunk és semmi sem változik.

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.10 (Szombat, 10:00)
Helyszín: Budapest, RKSK műfüves pálya

RKSK – FC Dabas U17 4:2 (1:2)

Gól: Szakter M (17′), Jilk D (23′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK