Az elmúlt hétvégén Dabason került megrendezésre az U10 / U11 Kiemelt Bozsik Torna soron következő fordulója. Összességében úgy gondolom, jó teljesítményt nyújtott mindkét korosztályunk. Az U10-ben Gyuró Áron lett kiemelve sok góljáért, az U11-nél Mihucz Simon harcos, lelkes játékáért.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U10/U11)

Fodor Gergő

Kiemelt Bozsik Torna U10/U11

Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a hazai rendezésű Kiemelt Bozsik Tornát (U10/U11) követően az alábbi értékelést közölte:

Az elmúlt hétvégén Dabason került megrendezésre az U10 / U11 Kiemelt Bozsik Torna soron következő fordulója.

U10-es csapatunk hazai rendezésű kiemelt Bozsik tornán vett rész a hétvégén. Sok minden változott a két héttel ezelőtti tornához képest. Mind játékban, mind létszámban előre lépést mutattunk. Nagyon sokat számított, hogy volt két cserénk, így folyamatosan tudtunk minden meccsünkön frissíteni és ez az eredményen is meglátszott. Első két összecsapásunkat megnyertük, a második kettőt viszont sajnos elveszítettük, de mentségünkre legyen szólva, olyan csapatok ellen, akik egyénileg erősebbek voltak. Mind csapat nem lógtunk ki, egészen jól néztük ki kívülről is, persze mindig van hova fejlődni, ezért edzünk tovább és két hét múlva megpróbálunk újból kihozni magunkból a maximumot.

U11-es korosztályunknál az első két mérkőzésünk szintén rendben volt. Amiket az edzésen gyakorlunk, megbeszélünk, teljesen visszaadták a srácok. Remek támadásokat vezettünk, ezekből pedig szép gólokat is szereztünk. Védekezésünk is rendben volt, az egyéni kisebb hibáktól eltekintve. Az utolsó két meccsre azonban némileg elfáradtunk, ráadásul egy sérülés is közbeszól, aminek köszönhetően csere nélkül játszottunk. Ennek ellenére a mérkőzések elején nem voltak gondok, viszont a végére látszott, hogy már teljesen szétcsúsztunk és fejben sem voltunk ott.

Összességében úgy gondolom, jó teljesítményt nyújtott mindkét korosztályunk. Az U10-ben Gyuró Áron lett kiemelve sok góljáért, az U11-nél Mihucz Simon harcos, lelkes játékáért. Az apróbb hibákat lesz lehetőség kijavítani, hiszen a következő két hétben lesz két Bozsik Tornánk (egy Alközponti és egy Kiemelt) valamint Tökölön, majd utána Nagykátán is részt veszünk még egy U11-es Tornán.

Hajrá Dabas! “

FC Dabas U10: Balogh Tamás
FC Dabas U11: Fodor Gergő

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.04. (Szerda, 19:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U19 – Ikarusz BSE 5:0 (1:0)
Gól: Gáspár Zs (12′), Kucsván Milán (55′), Kucsván Milán (63′), Czili B (65′), Szekeres Z (77′ – öngól)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK