Csak a győzelem! Két idegenbeli bajnoki fellépést követően ismételten hazai közegben láthatjuk NB III-as felnőtt csapatunkat. Szabó István játékosai a Dunaújváros elleni MOL Magyar Kupa revánsot követően a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő Szegedi VSE-t fogadják.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - Szegedi VSE

NB III. Közép-csoport - 13. Forduló

Csak a győzelem!

Két idegenbeli bajnoki fellépést követően ismételten hazai közegben láthatjuk NB III-as felnőtt csapatunkat. Szabó István játékosai a Dunaújváros elleni MOL Magyar Kupa revánsot követően a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő Szegedi VSE-t fogadják.

Soros ellenfelünkkel már a felkészülési időszakban is összemérhettük tudásunkat, azonban egy komoly téttel bíró NB III-as bajnoki mérkőzést felesleges lenne egy edzőmérkőzéssel egy lapon említeni.

A Szegedi VSE enyhén szólva sincs kirobbanó formában, legutóbbi három összecsapásán egy győzelem (Újpest FC II), egy döntetlen (Majosi SE) és egy vereség (Monor SE) a mérlege. A 12 mérkőzésen szerzett 7 bajnoki pont jelenleg a tabella 19. helyére elegendő.

Az FC Dabasnak ezzel szemben a KTE-Hufbau elleni első szezonbéli vereségét követően újra sikerült a győzelmi útra visszatérnie, méghozzá egy bravúros idegenbeli diadallal a Dunaújváros ellen. A hazai pálya előnye, a jelenlegi forma, valamint a tabellán elfoglalt helyezések is mind-mind a mi győzelmünket prognosztizálják, azonban tudjuk jól, hogy ez még édes kevés, mivel ebben a csoportban lényegében bármikor, bármi megtörténhet, így most is tudásunk legjavát kell nyújtanunk ahhoz, hogy otthon tudjuk tartani a három bajnoki pontot.

A hétvégi mérkőzés ezúttal nem vasárnap, hanem egy nappal korábban, szombaton délután 15 órától kerül megrendezésre Dabason, a Wellis Sportparkban. Szurkolóinkat kérjük, látogassanak ki minél többen az összecsapásra és buzdítsuk együtt a játékosainkat a minél jobb szereplés érdekében!

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Szegedi VSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.10. (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK