Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a hétközi Ikarusz BSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Komoly feladat elé állított minket az Ikarus, hiszen szervezettségben, s legfőképp futómennyiségben, sebességben voltak többek a vártnál, amelyben benne volt a kontra veszélye.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

FC Dabas - Ikarusz BSE (5:0)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a hétközi Ikarusz BSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

” Komoly feladat elé állított minket az Ikarus, hiszen szervezettségben, s legfőképp futómennyiségben, sebességben voltak többek a vártnál, amelyben benne volt a kontra veszélye. A labdabirtoklással és az építkezéssel nem volt bajunk, viszont a befejezések akadoztak. Rengetegszer lejutottunk az alapvonalig és a büntetőterületen belülre, azonban a végjáték nem tisztult le a gólokig az első félidőben. Egy szerencsés góllal azonban mégis sikerült bevenni a kapuját az ellenfelünknek egy csúsztatott fejes után, amely már nagyon járt a csapatunknak.  A vendégek ugyan párszor átrohanták a középpályánkat, de átlövéseken kívül nem voltak veszélyes helyzeteik.

A második félidőben addig volt tartása az Ikarusnak, ameddig meg nem kapták a második góljukat. Innentől kezdve a hátralevő 30 percben hatalmas labdabirtoklási fölényünk kerekedett, s jöttek is a gólok szép számmal. A szakadó eső ellenére, élvezhető meccset vívtunk, s 60 percig keményen dolgoztatott minket az Ikarus. Idáig volt szakmai értéke a találkozónak, utána belefért már sok minden a mérkőzésbe, amely önbizalmat adhat a későbbiekben.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.04. (Szerda, 19:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U19 – Ikarusz BSE 5:0 (1:0)
Gól: Gáspár Zs (12′), Kucsván Milán (55′), Kucsván Milán (63′), Czili B (65′), Szekeres Z (77′ – öngól)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK