Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának vezetőedzője a hétközi MozGO- Nagykőrös SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: " Esős idő, rossz talaj és egy igen masszív, csupán a védekezésre koncentráló csapattal találkoztunk a mai napon.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

Pataki László

MozGo-Nagykőrös SE - FC Dabas U15 (0:9)

Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának vezetőedzője a hétközi MozGO- Nagykőrös SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Esős idő, rossz talaj és egy igen masszív, csupán a védekezésre koncentráló csapattal találkoztunk a mai napon.

A kontrákra összpontosító Nagykőrösieken nehezen találtuk meg az elején a fogást. Egy szép egyéni akció és két szép látványos játékot megelőző gól megnyugtatta a srácokat. A megbeszéltek szerint a széleken próbáltuk a támadásokat vezetni, ami nagy részben sikerült is, de a végén a nagyszerű napot kifogó ellenfél kapusa, vagy a koncentráció hiány miatt nem tudtuk ezeket gólra váltani.

A második félidőben már csak az időjárás és a talaja okozta a legnagyobb ellenállást. A labdaszerzéssel, birtoklással és a rengeteg helyzetkidolgozással ebben a játékrészben sem volt probléma, viszont a befejezések nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna. A tíz emberrel védekező hazaiaknak teljesen elfogyott az erejük és csak a védekezésre, a játék széltördelésére koncentráltak.

Összességében a végére egy könnyű mérkőzésen, megérdemelt győzelmet arattak a fiúk. Pozitívum volt, hogy a két játékrész alatt a srácok végig fegyelmezetten betartották azokat a dolgokat, amiket kértem tőlük.

Gratulálok nekik! Hajrá FC Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.07. (Szerda, 16:00)
Helyszín: Nagykőrösi Sporttelep

MozGO-Nagykőrösi SE – FC Dabas U15 0:9 (0:4)
Gól: Ladics D (7′), Laja G P (13′), Sziráki K M (28′), Laja G P (32′), Ladics D (41′), Kohut J P (43′), Radóczi G F (62′), MAgyar A (68′), Suhajda M (73′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK