Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dunaújváros elleni bravúros idegenbeli győzelmet követően az alábbi nyilatkozatot adta: " Ezer sebből vérzik még mindig a csapatom, több játékos még mindig a maródiak listáján volt, így egy kicsit védekezőbb csapattal tudtunk menni Dunaújvárosba, de le a kalappal a srácok előtt, hisz nagy szívvel és lelkesedéssel játszottak.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Dunaújváros – FC Dabas SE (0:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dunaújváros elleni bravúros idegenbeli győzelmet követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Ezer sebből vérzik még mindig a csapatom, több játékos még mindig a maródiak listáján volt, így egy kicsit védekezőbb csapattal tudtunk menni Dunaújvárosba, de le a kalappal a srácok előtt, hisz nagy szívvel és lelkesedéssel játszottak.

Egy gyönyörű támadás végén tudtunk gólt szerezni, viszont megint egy véleményes kiállítás után több mint fél órán keresztül emberhátrányban futballoztunk, úgyhogy összességében bravúros győzelmet arattunk.

A hétvégi ellenfelünk az SZVSE csapata lesz, a bajnokságban nem szerepelnek valami fényesen eddig, de ez nem téveszt meg bennünket, hisz elég csak megemlíteni, hogy hazai pályán le tudták győzni azt az Újpestet, akivel mi csak egy döntetlenre voltunk képesek. Nehéz feladat most edzőnek lenni, nem csak nekem, hanem gondolok itt a Dabas II valamint az U19-es gárdára is, hisz szombaton egy napon játszik mindhárom csapat és mivel keretünkben több fiatal is szerepel, általuk tudunk segíteni nekik, ezzel kiszolgálva a másik két csapatot is, hisz több fronton is helyt kell állni. Ezáltal sajnos sok cserével nem tudunk majd kalkulálni, hiába van az új MLSZ szabály miszerint 5 alkalommal is cserélhetünk, sajnos mi előreláthatólag 3-4 játékossal tudunk majd számolni. Ide tartozik még ugye, hogy Dudás Dániel kiállítása révén van megint egy új hiányzónk, de ami örömteli, hogy Lévai Norbert már hadra fogható, hétvégén is be tudott már állni és hozzá tudott tenni a csapat játékához.

Szerencsére jó a kedv a csapat háza táján jó, a csapategység és természetesen hétvégén is nyerni szeretnénk, megörvendeztetni a hazai szurkolókat, hisz sajnos az elmúlt 3 hazai találkozón nem tudtunk nyerni.

Kérem a szurkolókat, szimpatizánsokat jöjjenek és szurkoljanak minél többen a srácoknak, hisz nagyon nagy szükségünk lesz erre a három pontra is, hogy egy szép őszt tudjunk produkálni.

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.04. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dunaújváros, Dunaújvárosi Stadion

Dunaújváros – FC Dabas SE 0:1 (0:1)
Gól: – ill. Erdős G (40′)

FC Dabas: Kersák, Kiss (Kucsván Milán 72′), Dudás, Forgács, Márton, Fritz, Ágoston (Lévai 72′), Erdős, Marsa, Biró (Sziklási 61′), Vladul (Takács 84′)

Kiállítás: Dudás D (62′) ill. –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK