Vasárnap a legutóbbi kupaellenfelünk otthonába látogattunk, ahol nem várt könnyű mérkőzés csapatunkra. A Dunaújváros a mérkőzés nagy részében többet tudta birtokolni ugyan a labdát, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg, míg részünkről néhol kapkodó néhol pedig szép játék mutatkozott meg. Pont egy ilyen kombinatív játék révén Fritz Attila keresztbelőtt labdájára Erdős Gábor csapott le és becsúszva szerzett vezetést csapatunknak (0:1).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Dunaújváros - FC Dabas (0:1)

Bravúros idegenbeli győzelem!

Vasárnap a legutóbbi kupaellenfelünk otthonába látogattunk, ahol nem várt könnyű mérkőzés csapatunkra.

A Dunaújváros a mérkőzés nagy részében többet tudta birtokolni ugyan a labdát, de ez helyzetekben nem mutatkozott meg, míg részünkről néhol kapkodó néhol pedig szép játék mutatkozott meg. Pont egy ilyen kombinatív játék révén Fritz Attila keresztbe lőtt labdájára Erdős Gábor csapott le és becsúszva szerzett vezetést csapatunknak (0:1).

A félidei 0:1-et követően a második félidőben sem zajlott másképp a játék, de az újvárosiak nem tudtak mit kezdeni a jól szervezett védekezésünkkel, mert ha volt hiba is hátul, a társak rendre besegítettek és tisztáztak. A 62. percben Dudás Dániel vétlen kezezése miatt kapott második sárgalapja után az utolsó fél órára megfogyatkoztunk, ám az említett védekezés állta a sarat és meg tudtuk őrizni az előnyünket, így három nyeretlen mérkőzés után újra győzelmet ünnepelhetett csapatunk.

A következő fordulóra a válogatott szereplése miatt szombaton kerül sor, amikor is a Szegedi VSE együttesét fogadjunk a Wellis Sportparkban 15 órai kezdéssel. A Csongrád megyei csapat jelenleg a 19. helyet foglalja el a tabellán 7 szerzett ponttal.

Reméljük, minél több szurkoló látogat majd ki az összecsapásra, buzdítsuk együtt a csapatot!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.04. (vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dunaújváros, Dunaújvárosi Stadion

Dunaújváros – FC Dabas SE 0:1 (0:1)
Gól: – ill. Erdős G (40′)

FC Dabas: Kersák, Kiss (Kucsván Milán 72′), Dudás, Forgács, Márton, Fritz, Ágoston (Lévai 72′), Erdős, Marsa, Biró (Sziklási 61′), Vladul (Takács 84′)

Kiállítás: Dudás D (62′) ill. –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK