Szombaton délután a tabella hátsó részében szerénykedő Taksony SE II csapatát látta vendégül az FC Dabas II legénysége a Wellis Sportparkban. Iszák Gábor fiai nem bízták a véletlenre a dolgokat, Kucsván Martin 13. percben szerzett találatának köszönhetően igen hamar kezünkbe vehettük az irányítást (1:0).

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - TAKSONY SE II (2:0)

Újabb hazai győzelem

Szombaton délután a tabella hátsó részében szerénykedő Taksony SE II csapatát látta vendégül az FC Dabas II legénysége a Wellis Sportparkban.

Iszák Gábor fiai nem bízták a véletlenre a dolgokat, Kucsván Martin 13. percben szerzett találatának köszönhetően igen hamar kezünkbe vehettük az irányítást (1:0). A második dabasi találatra sem kellett túl sokat várni, a 20. percben Kucsván Milán is feliratkozott a gólszerzők névsorára (2:0). A mérkőzés további részében ugyan magabiztosan tartottuk az eredményt, azonban a vendég csapatnak is adódtak kínálkozó lehetőségei, de ezekkel szerencsére nem tudtak élni. A 68. percben sajnálatos módon Duhaj Ádám a kiállítása sorsára jutott, de csapatunknak ezt követően is volt annyi tartása, hogy nem engedte ki markából a mérkőzés elején megszerzett előnyt, így igazából nem is lehetett kérdéses, hova kerül a mérkőzés végeztével a három bajnoki pont.

Újabb győzelmünknek köszönhetően továbbra is vezetjük az üldözők  csapatát és egyben tartjuk a lépést az éllovas  Örkény SE / Pereg SE párossal.

A következő fordulóban a középmezőnyben elhelyezkedő Tápiószelei  SE otthonába látogatunk, ahol mi más lehetne a célunk, mint újabb fontos bajnoki pontok megszerzése.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.03 (szombat, 16:00)
Helyszín: FC Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Taksony SE II 2:0 (2:0)

Gól: Kucsván Martin (13′), Kucsván Milán (20′) ill. –

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Danyis A (4), Farkas Cs (6), Kucsván Milán (7), Rutterschmid R (8), Duhaj Á (10), Pekker G L (11), Talapka I (15), Farkas Zs (16), Sztancsik A (18), Kucsván M (20),

Csere: Antal B (3), Gáspár Zs (9), Lukasik D P (14), Czili D (19), Veszelovszky B (21)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK