Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Városi SE Dunakeszi elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Jó felépítésű, masszív csapat érkezett hozzánk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

FC Dabas U19 - Városi SE Dunakeszi (2:1)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Városi SE Dunakeszi elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Jó felépítésű, masszív csapat érkezett hozzánk. Az egész meccs alatt próbáltunk sáfárkodni az erőnkkel, hogy a szombati meccs után ne égjünk el, mint a gyertya. Mezőnyben voltak mélypontjaink, de az összképet tekintve elégedett vagyok a csapattal. Sokat dolgoztunk ma is, amely, ha minimális különbséggel is, de felénk billentette a mérkőzést. Nem volt szemeket elkápráztató játék, hiszen ellenfelünk is jó erőkből állt. Annyit tudtunk futballozni, amennyit hagyott minket.

Nehéz hétvégén vagyunk túl, amely sokat kivett a csapatból, de nincs megállás, hiszen a legnehezebb hét áll előttünk. Pihentetünk, amennyit lehet, s szerdán ismét az Ikarus ellen bajnoki.

Gratulálok a győzelemhez!
Hajrá Dabas! “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2020.10.04. (Vasárnap, 10:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U19 – Városi SE Dunakeszi 2:1 (1:0)
Gól: Czili B (8′), Czili B (81′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK